İzmir'in Ciğli ilcesinde bir parkta yapılan cevre duzenlemesi nedeniyle tartışan Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Kocer ile Uğur Mumcu Mahallesi Muhtarı Hıdır Işık, polise ifade vererek birbirinden darp iddiasıyla şikayetci oldu. Alınan bilgiye gore, Ciğli'deki Uğur Mumcu Parkı'nda bir kısım bir kısım ağacların sokulerek yerine başka ağacların dikilmesini ongoren projeye mahallenin muhtarı Hıdır Işık'ın da aralarında bulunduğu grup, tepki gosterdi.
Parka gelen Belediye Başkan Yardımcısı Kocer ile grup arasında arbede yaşandı. Ali Rıza Kocer ile Hıdır Işık, polise başvurarak birbirinden şikayetci oldu.
Hıdır Işık, gazetecilere yaptığı acıklamada, once telefonla goruştukleri Kocer'in parka geldiğini, goruşme sırasında korumasına bir vatandaşı işaret ederek "Benim adım Ali Rıza Kocer. Alın bunu alın" dediğini, kendisinin de korumaya mudahale ettiğini one surdu.
64 yaşında olduğunu belirten Işık, "Kocer, bana iki yumruk vurdu. İki şahidim var. Vurduktan sonra da ağza alınmayacak kufurler etti. Komşum beni aracıyla hastaneye goturdu. Burnumda catlak var ve darp raporu aldım, emniyete gittim ifademi verdim ve şikayetci oldum. Ben adalete guveniyorum, ben davamın peşindeyim. Keşke bunlar yaşanmasaydı." ifadelerini kullandı.
Belediye Başkan Yardımcısı Kocer'in de emniyete verdiği ifadede, muhtar Işık'ın, beraberindeki 4-5 kişiyle kendisine kufur ettiğini ve saldırdığını one surduğu oğrenildi.