Galatasaray Başkanı Dursun Ozbek, şampiyonluk kutlamalarında transfer, Şampiyonlar Ligi hedefi ve geleceği merak edilen Arjantinli yıldız Mauro Icardi icin acıklamalarda bulundu. Super Lig'in 37. haftasında Fenerbahce'yi sahasında 3-0 yenen Galatasaray, derbinin ardından duzenlenen torenle şampiyonluk kupasını aldı.
Torenden sonra basın mensuplarına acıklamalarda bulunan sarı-kırmızılı kulubun başkanı Dursun Ozbek, "Cok guzel bir mac oynandı. Cumhuriyet'in 100. yılında Galatasaray Spor Kulubu, birlik ve butunluk icinde nakış nakış işleyerek Super Lig şampiyonu oldu. Her macında buyuk emek vardı. Oyuncularıma, teknik kadroma, buyuk taraftarıma, camiama, yonetim kuruluma, genel kurula teşekkur ediyorum. Onlar bize inandı, bizi destekledi. Bu mutlu gune hep birlikte ulaştık." diye konuştu.
Gecen sezonu 13. bitirdiklerini hatırlatan Ozbek, şunları kaydetti:
"Gecen sezonki sıralama, Galatasaray'a yakışmayan bir sonuctu. Hic kimse bizden boyle bir sonuca gideceğimizi beklemiyordu. Zaten rakiplerimizin şaşkınlığı ve kabul edememesi buradan geliyor. 'Gecen sezon 13. olan takım, nasıl oluyor da şampiyonluğa ulaşıyor?' diye duşunuyorlar. Yepyeni bir takım kurduk, yeni bir antrenor getirdik. Camiasından buyuk destek alan bir yonetim kurulu vardı. İşin icine sevgi ve inanmak girince, tek yumruk olduğumuz zaman bu sonuclar kacınılmaz oluyor. Herkesi tebrik ediyorum. Şampiyonluğun tadını cıkarmamız lazım. Onumuzde zor bir transfer sezonu gelecek. Ardından da UEFA Şampiyonlar Ligi'ne girmek icin elimizden geleni yapacağız."
Ligde Fenerbahce ile Beşiktaş arasındaki ikincilik yarışına değinen Ozbek, "Bugun ikincinin kim olacağını tayin ettik." dedi.