Bursa'nın Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, bugun yaptığı paylaşımda Muge Anlı'ya seslendi. Bugune kadar onlarca cop konteynerinin kaybolması uzerine caresizlik icinde kalan Başkan Kanar'ın talebi sosyal medyada buyuk dikkat cekti. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, belediye başkanlığı gorevinde sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarda ilcedeki sorunları esprili bir dil ile aktardı. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar bu sefer ATV'de hafta ici her sabah ekranlara gelen Muge Anlı ile Tatlı Sert Programı sunucusu Muge Anlı'ya seslendi. Kayıpları bulmasıyla unlu olan Muge Anlı'dan ilcede kaybolan cop konteynerlerini bulmasını isteyen Başkan Kanar'ın mesajı sosyal medyada ilgi gordu.
"İlcemizde kaybolan cop konteynırlarını bulabilir mi?"
Başkan Mehmet Kanar yaptığı paylaşımda; "Her kaybı bulan Muge Anlı, ilcemizde kaybolan cop konteynırlarını bulabilir mi? İlcemizde yoğunlaşan cop konteynırlarının kaybolmasının onune gecebilmek adına siz kıymetli hemşehrilerimizden yardım istiyoruz. Cop konteynırı eksik olan mahalleler ve calındığına tanıklık eden vatandaşlarımızın 444 3 815 numaralı cağrı merkezimize ulaşmalarını rica edeceğiz. Kamu malına verilen bu zararı şiddetle kınıyorum" dedi.
Her kaybı bulan Muge Anlı, ilcemizde kaybolan cop konteynırlarını bulabilir mi?

İlcemizde yoğunlaşan cop konteynırlarının kaybolmasının onune gecebilmek adına siz kıymetli hemşehrilerimizden yardım istiyoruz. Cop konteynırı eksik olan mahalleler ve calındığına tanıklık eden + pic.twitter.com/pyrswL77tE
Mehmet Kanar (@mehmetkanarmkp) June 5, 2023