konu gunceldir arkadaşlar sorun hala devam ediyor..Lutfen bu sorunun nereden kaynaklandığını bilen , daha onceden bu sorun ile karşılaşan varsa cozumunu anlatsın..Win 7 ye format atarken usb flash bellekten atıyordum.boot dosyasına gelip usb flash belleği 1.sıraya alıp yeniden baslatıp klasik format adımlarını takip ediyordum ancak win 8 de oyle bir durum olmuyor usb yi veya cdyi 1.sıraya alıyorum reset atıyorum bir bakıyorum tekrar boot sırası değişmiş.
kafayı yemek uzereyim win 8 pc yi cok yavaslatıyor...win 8 den nefret ediyorum GORECELİDİR TABİKİ AMA BENCE WİN 8 BERBAT BİR İŞLETİM SİSTEMİ... Aslında bilgisayarım cok iyi ozelliklere sahip ama win 8 sayesinde ne oyun oynayabiliyorum ne programları istediğim randımanda kullanabiliyorum..Ben Mimarlık okuyorum ve ayrıca hobi olarak PROFESYONEL FOTOĞRAFCILIK okuyorum başka bir kurumda.
Yani ne Mimarlık ile ilgili nede Fotoğrafcılık ile ilgili programları bile kastırarak calıştırıyor.. BLENDER,Art of illisuion,Lighvawe vs vs..Fotoğrafcılık icinde klasik adobe photoshop acınca pc kitlencek sanki..PC de sadece cizim programları ve fotoğrafcılık programları var..Buna rağmen pc 500 yıllıkmış gibi calısıyor..Lutfen yardım edin arkadaslar.
Windows 8 kısmında bu konuyu acmıştım ama fazla ilgilenen olmadı ve yardımcı olmaya calışan iyi niyetli arkadaslarımızında cozum onerileri maalsef olmadı..Lutfen bana yardım edin windows 7ci kardeşlerim..Windowsdaşlarım lutfen yardım siz bilirsiniz mutlaka. 7.ci adam cozer sorunu oyle inanıyorum..haydi herkese iyi forumlar..
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- işletim Sistemleri
- Windows 7
- C: Ctrl - Alt - Delete Yapmadan PC Acılmıyor ( Siyah Ekran sorunu )