Genc Parti Kurucu Cem Uzan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla aktif siyaseti bıraktığını, iş hayatına geri doneceğini acıkladı. 'Benden bu kadar' diyen Uzan paylaşımında, "Fikrimi oğrenmek isteyenlere yardımcı olurum" ifadelerine yer verdi.
Genc Parti Kurucu Cem Uzan, aktif siyaseti bıraktığını duyurdu. Mesajını Twitter hesabından paylaşan Uzan, "Aktif siyaseti bırakıyorum. Turkiye'nin konuları gundeme geldiği zaman fikrimi oğrenmek isteyenlere her zaman fikrimi paylaşırım. Her zaman destek olurum" ifadelerini kullandı.
İLK CANLI YAYINDA ACIKLADI!

Ensonhaber'in yayınına katılan Cem Uzan, "Merkez sağda cıkacak bir ismin Recep Tayyip Erdoğan tarafından da desteklenerek cıkabileceği ihtimal hakkında ne duşunuyorsunuz?" sorusu uzerine, değerlendirme yapmasının doğru olmayacağını ve aktif siyaseti bıraktığını ifade etti.
"TURKİYE'NİN ERDOĞAN'A DESTEK OLMASI LAZIM"

Uzan, "Bu konuda bir yorum yapmam doğru olmaz. Ben şahsen artık aktif siyaseti bırakıyorum. Turkiye'nin konuları gundeme geldiği zaman fikrimi oğrenmek isteyenlerle her zaman fikrimi paylaşırım, her zaman destek olurum" dedi.
"Turkiye'nin onunde 5 sene Sayın Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı vardır, AK Parti'nin iktidarı vardır" diyen Uzan, "Turkiye'nin birleşmesi, kenetlenmesi gerekir ve Cumhurbaşkanı'na her konuda destek olunması gerekir, Turkiye icin destek olunması gerekir" derken yeni anayasa icin de destek verilmesi gerektiğini soyledi.
'İŞ HAYATINA GERİ DONUYORUM'

Malvarlığına el konulması nedeniyle suren davaları kazanacağına inandığını dile getiren Cem Uzan, "Ben artık siyaset şapkasını cıkardım, bıraktım, sade bir vatandaş olarak fikrimi soranlarla paylaşırım. Genc Parti de kendi yolunda gidecektir. Oradaki arkadaşlar da Genc Parti'yi doğru gordukleri şekilde ayakta tutacaklardır. Ben iş hayatına geri donuyorum. Yurt dışında işlerim var. Bir de uğradığım haksızlıkların, mağduriyetimin giderilmesi icin acmış olduğum davalar var, onlarla uğraşıyorum. Yeni işlerim, yeni projelerim var. Davaları da kazanacağıma, haklarımı alacağıma inanıyorum. Bir gun iade-i itibar olduğu zaman Turkiye'ye donerim ama siyaset benden bu kadar, paydos" ifadesini kulandı.