Merhaba Arkadaşlar!
Konuya başlamadan once şunları belirtmek istiyorum.Seo sektoru şuanda bana gore rezalet durumda.Cunku wordpress kurmayı bilen veya elinde blog backlink kasma programı olan ben seocuyum diyor ne yazıkki.Konuları inceledim ama malesef durum bu.
Şimdi asıl konumuza gecelim.
Sitemi Yeni Actım Nasıl Binlerce Hite Kavuşabilirim?
Sitesini herkez ilk actığında bu duşunce doğal olarak akıllarda belirir.Bunun tek bir yolu vardır.Tabiki de SEO.
Sitem Hitlenince Nasıl Para Kazanırım?
Biz bir seo grubu olarak bu konuda size yardımcı oluyoruz.Yani sitenize hit getirdik ama gelir yok.Link satışları,reklamlar vs. sitenize oldukca iyi gelirler cekebilirsiniz.
Şimdi sıra geldi referanslarımızda.Aslında internet ortamında bu tarz bilgileri paylaşmıyoruz ama kampanyamız icin bunu yapıcaz.
Referanslarımızdan Bazıları:
Kelimeler:
Kahvaltı Mekanı
Kahvaltı Mekanları
Brunch
Site:Kahvaltı Mekanı | Yenikoy Kahvesi
tum bu kelimelerde birinci sayfadadır.
Kelimeler:
araba kiralama
Site:Araba Kiralama | Focus Araba Kiralama | Tel: 216 474 43 79
Birinci sayfadadır.
Kelimeler:
oto anahtarı
oto anahtar
immobilizer anahtar
otomobil anahtarı
Site:Oto Anahtarı | immobilizer Anahtar | Elektronik Anahtar | Araba Anahtarı | Sustalı Anahtar
Tum bu kelimelerde birinci sayfadadır.
Hit Bazlı Calışma:
Muşterinin İstediği:
Sitem konularda ustte cıksın ve siteme bolca doğal hit gelsin.
Calışma Suresi 1,5 ay.Gunluk tekil 6 bin hit.Anlık online kullanıcı 50 ile 100 arası.
1,5 ayda bu başarı oldukca iyi sanırım
Arkadaşlar daha bircok referansımız mevcuttur.Şuanda bircok kişi ve kurum ile calışmaktayız.
Ayrıca Adwords Hizmeti de vermekteyiz.
Turkiye'nin en zor sektorlerinden birinde referansımız mevcuttur.
Adwords hizmeti alarak sitenizde seo olmasa bile cok duşuk ucretlere buyuk sektorlerde birinci sayfada cıkabilirsiniz.Adwords hizmetinde tıklama başına duşuk ucretler odersiniz.Rakipleriniz yuksek ucret oderken siz,size ozel calışmalarımızla cok duşuk ucretlere ilk sayfa şansı yakalayacaksınız!
Sonuc olarak hem SEO hizmetini hem de Adwords hizmetini cok kaliteli bir şekilde yapıyoruz.Bizimle ilgili olarak daha fazla bilgi edinmek icin sizi calıştığımız kişi veya kurumlar ile goruşturebiliriz.
Garanti hizmet isteyen,sabırlı olan ve calışmayı seven kişiler ile calışmak istiyoruz.
Lutfen ciddi kişiler bize başvursun ve komik rakamlarla seo veya adwords yaptırmak istemesin.
Kalite+Başarı+7/24 tel ve msn destekli calışma istiyorsanız bize ulaşın.
KaliteDizayn
Pm atabilir veya imzamdaki msn adresini ekleyebilirsiniz.
Tel: 0534 238 80 04
Mustafa Guner