Suleymanpaşa Belediye Başkanı Cuneyt Yuksel, kentte duzenlenen şarkıcı Melek Mosso konserinin ardından yaşananlardan dolayı gorevinden feragat etmişti. Belediye Başkanlığına Huseyin Uzunlar secildi. Suleymanpaşa Belediye Başkanı Cuneyt Yuksel'in kentte duzenlenen şarkıcı Melek Mosso konseri sonrası yaşananlardan dolayı gorevinden feragat etmesi nedeniyle Belediye Meclisi yeni başkanı belirlemek uzere olağanustu toplandı.
Yahya Kemal Beyatlı Kultur Merkezi'ndeki toplantıya 31 Meclis Uyesi katıldı.
AK Parti Grubu Huseyin Uzunlar'ı, CHP Grubu ise İlhan İmrak'ı belediye başkan adayı olarak gosterdi.
Oylamanın 3'uncu turunda 17 oy alan Uzunlar ilcenin yeni belediye başkanı secildi.
Secim sonrası konuşma yapan Uzunlar, sonucun hayırlı olmasını temenni etti.
Kendisini goreve getiren meclis uyelerine teşekkur eden Uzunlar, "2019'da beraber başladığımız gorev bu noktaya geldi. Bazı şeyler kader, kısmet. Bu gorev bize tevdi edildi, sizler tarafından secildim. Ben de Meclis Uyesi arkadaşlarımın yardımları, personelim, mudurlerim, teşkilatım ile elimizden geleni yaparak kaldığımız yerden devam edip, Suleymanpaşamız'ı daha iyi yerlere getirmek icin calışacağız. Ben hepinize sonsuz teşekkur ederim." diye konuştu.
Toplantıya, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gumuş ve MHP Tekirdağ İl Başkanı Suleyman Fethi Şirin de katıldı.
Suleymanpaşa Belediye Başkanı Cuneyt Yuksel, 17 Haziran'da yaptığı yazılı acıklamada, kentte duzenlenen şarkıcı Melek Mosso konserinin ardından yaşananlardan dolayı gorevinden feragat ettiğini bildirmişti.