15 Temmuz 2023 tarihli atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. ATAMA KARARLARI
Genclik ve Spor Bakanlığında acık bulunan Mufettişliklere, yapılan yeterlik sınavında başarı gosteren ekli listede yer alan Mufettiş Yardımcıları 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 uncu maddeleri gereğince atanmıştır.
1 İcişleri Bakanlığı Vali-Mulkiye Başmufettişliklerine, 375 sayılı Kanun Hukmunde Kararnamenin ek 35 inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince İsmail CATAKLI ve Mahmut CUHADAR atanmıştır.
Goc İdaresi Başkanlığı;
- Başkanlığına, Mulkiye Başmufettişi Atilla TOROS,
- Başkan Yardımcılığına, Beşiktaş Kaymakamı Onder BAKAN,
- Başkan Yardımcılığına, Mulkiye Başmufettişi Huseyin KOK,
- Yabancılar Genel Mudurluğune Gozde OZKORUL,
- Uluslararası Koruma Genel Mudurluğune Bayram YALINSU,
- Uyum ve İletişim Genel Mudurluğune, İstanbul Vali Yardımcısı Yaşar AKS AN YAR,
- Duzensiz Gocle Mucadele ve Sınır Dışı İşleri Genel Mudurluğune Ramazan SECİLMİŞ,Yonetim Hizmetleri Genel Mudurluğune Mustafa Fırat TAŞOLAR,
3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4 uncu maddeleri gereğince atanmıştır.
Goc İdaresi Başkanlığı Rehberlik ve Denetim Başkanlığı gorevine devam eden Hacı Memet GURLEK, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 4 uncu maddesi gereğince gorevden alınmıştır.
Kultur ve Turizm Bakanlığı Kutuphaneler ve Yayımlar Genel Mudur Yardımcısı Ali OD AB AŞ, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince gorevden alınmıştır.
Turkiye Raylı Sistem Aracları Sanayii A.Ş. Genel Mudurluğunde acık bulunan Yonetim Kurulu Uyeliklerine, 233 sayılı Kanun Hukmunde Kararnamenin 8 inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 uncu maddeleri gereğince İrfan İPŞİR, Omer Abdullah KARAGOZOĞLU, Murat BAŞTOR ve Enver MAMUR atanmıştır.
14 Temmuz 2023
Recep Tayyip ERDOĞAN CUMHURBAŞKANI