"Her insanın kendi ailesini, kendi hanesini ayağa kaldırması gerektiğini duşunuyorum. Ben de Hatayspor'da bunu yapmaya calışıyorum" Hatayspor Teknik Direktoru Volkan Demirel, yeni sezon oncesinde herkese umut olmak istediklerini belirterek, "Her insanın kendi ailesini, kendi hanesini ayağa kaldırması gerektiğini duşunuyorum. Ben de Hatayspor'da bunu yapmaya calışıyorum." dedi.
Demirel, Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ndeki Trendyol Super Lig 2023-2024 Sezonu fikstur cekiminin ardından basın mensuplarına yaptığı acıklamada, tum kuluplere başarılar diledi.
Hatayspor olarak her ilde, her statta Turk futboluna yakışır şekilde mucadele edeceklerini belirten Demirel, depremin ardından hayata tutunmak ve bolge halkına umut olmak gerektiğini soyledi.
Ligde ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayan Demirel, şoyle konuştu:
"Lige tutunmaya calışacağız. Duşmuşuz, kalmışız onemli değil, her şeyden onemlisi oradaki insanlara umut olmak. Futbol buyuk bir organizasyon. Biz evimizi ayağa kaldırabiliyorsak, herkese umut olmak istiyoruz. Her insanın kendi ailesini, kendi hanesini ayağa kaldırması gerektiğini duşunuyorum. Ben de Hatayspor'da bunu yapmaya calışıyorum ve inşallah depremzedelere bir nebze umut olabilirim."
- "Futbola başladığım ilk gunden daha fazla heyecanım var"
Bu sezon maclarını oynayacakları Mersin'de buyuk destek gorduklerini dile getiren Demirel, Mersin halkı icin formalardan birini lacivert-kırmızı yaptırdıklarını bildirdi. Demirel, "Ama bundan sonra her gittiğimiz statta Hatayspor herkesin ikinci takımı olacaktır. Misafirperverlik yapacaklardır. Biz de elimizden geldiğince hem Turk insanına hem Turk futboluna layık olacak şekilde mucadele edeceğiz." ifadelerini kullandı.
Demirel, Hatay ve Hatayspor'un her zaman kendisi icin ayrı bir yeri olacağını, bu nedenle sezon başında gelen teklifleri değerlendirmeyip takımdan ayrılmadığını anlatarak, şunları kaydetti:
"Hatayspor benim icin hep en ust seviyede olacaktır. Orada cok insan tanıdım, tanıdığım cok insanı kaybettim. Hem onları unutmamak hem de Hataylıları, 11 ilimizdeki depremzedeleri ayağa kaldırmak adına burada kaldım. Cok heyecanlıyım. Futbola başladığım ilk gunden daha fazla heyecanım var. İnşallah oradaki insanlara umut olmak adına elimden geleni yapacağım."