20 Temmuz 2023'ten onemli gundem başlıkları. YASAMA YURUTME SİYASET
1- Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Ozdemir Goktaş ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Mehmet Ali Aydınlar Fen Lisesi'nde "Afet Bolgesi Eğitim Destek Programı İş Birliği Protokolu" imza torenine katılacak.
(Malatya/10.30)
2- Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Malatya ve Elazığ'da valiliklere ziyarette bulunacak. Valilikte Elazığ İl Eğitim Değerlendirme Toplantısına katılacak Tekin, belediyeyi, AK Parti ve MHP İl Başkanlıklarını ve Mehmet Koloğlu Anadolu Lisesi Yaz Okulunu ziyaret edecek.
(Malatya/09.30/Elazığ/12.00-16.00)
EKONOMİ FİNANS
1- Turkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Para Politikası Kurulu toplantısında faiz kararını acıklayacak.
(Ankara/14.00)
2- TCMB, haftalık para ve banka istatistiklerini kamuoyuyla paylaşacak.
(Ankara/14.30)
3- TUİK, haziran ayı yurt dışı uretici fiyat endeksi ile temmuz ayı tuketici guven endeksini acıklayacak.
(Ankara/10.00)
SPOR
1- Genclik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Hatay'da valilik ve konteyner kenti ziyaret edip Merkez Spor Salonu'nda ve deprem bolgesinde incelemelerde bulunacak.
(Hatay/11.45/15.00)
2- TMOK'un duzenlediği Turkiye Fair Play Odulleri'nin 2022 yılı kazananları, Olimpiyatevi'nde duzenlenecek basın toplantısı ile duyurulacak.
(İstanbul/11.00)
3- Fransa Bisiklet Turu'na Moutiers-Bourg en Bresse arasındaki 18. etap yarışıyla devam edilecek.