Riot Games ’in, cıktığı ilk gunlere baktığımızda oldukca uzun bir yol geldiğini gorebildiğimiz League of Legends oyunu, kendisini oynamayanları bile evreniyle icine cekmeyi başarabiliyor. Bu bağlamda karşı tarafa birden fazla icerik sunuyor ve eğlence sektorunde farklı ihtiyacları giderebiliyor.
Oyuna baktığımızda farklı zamanlarda gelen etkinlikler ozel olan veya bir anda karşımıza cıkan, sınırlı sure icinde alınabilecek icerikler de bizi karşılıyor. Bu iceriklerden kostumler konusunda elini korkak alıştırmayan şirket, topluluğun geri donuşlerine gore Kozmik Karanlık Jhin ’de bir tık cizgiyi aşmış.
Bu kostumu almak icin 30 etkinlik kapsulu acmak gerek.
Riot ’ın kendi duyurusuna gore kozmik temalı bu kapsuller 13.17 ve 13.18 yamalarında var olacak ve 750 RP olarak fiyatlandırılacak. Yani yukarıda gorduğunuz kostumu kesinlikle almak istiyorsanız tanesi 750 RP ’den 30 tane kapsul acmanız gerekiyor. Sitede yazana gore cok duşuk bir ihtimalle “Dark Cosmic Erasure Jhin” isimli bu kostumu acmak mumkun fakat dediğimiz gibi, bu cok duşuk bir ihtimal.
Her ne kadar Kozmik Karanlık Jhin ’le benzer gorunse de Riot, bunun bir renk değil, ayrı bir kostum olacağını soyluyor. Yani bunu acmak icin Kozmik Karanlık Jhin ’e sahip olmanıza gerek yok.
Fiyata gecmeden once son olarak ozetleyelim: Eğer 2023 Kozmik Kapsulleri ’nden acarsanız yuzde 1 ihtimalle bu kostumu elde edebilirsiniz. Eğer 750 RP değerindeki bu kapsulden 29 tane acarsanız, bir sonrakinde garanti olarak elde edeceksiniz. “Ben daha sonra kostum birleştiririm ya da kasadan cıkarırım” diyorsanız da bu kostumun havuza eklenip eklenmeyeceğinin kesin olmadığını soyleyelim.
750 RP ’den 30 kapsul, 22.500 RP yapar.
Ustte de oyuna girdiğinizde karşılaşacağınız RP satın alma ekranını goruyorsunuz. Bonus verenleri kullanarak ulaşabildiğimiz RP değeriyse 22.550. Bunun icin 2 tane 8225 RP, 4 tane de 1525 RP almayı duşunduk. Bu da gunun sonunda bize 1920 TL ’ye mÂl oluyor. Bunun yerine 2 tane 8225 RP, 1 tane 5300 RP, 1 tane de 825 RP alabilirsiniz fakat bu da 1920 TL ’ye denk geliyor.
Şirketten gelen uzun acıklamada bunun, kabaca “her kademeden oyuncu icin icerik sunma” amaclı olduğu belirtiliyor. Bu sayede kostumun nadirliği de vurgulanmış olacak. Yine de daha sonradan 3 kostum birleştirerek cıkarma ihtimalimiz varsa bu nadirlik ne kadar tutarlı olur? Yorumlarınızı bekliyoruz.
Şirketten gelen acıklama metni Webtekno'yu Threads'de takip et, haberleri kacırma