Denizli'nin Pamukkale ilcesinde, goruşmeye gittiği apartta erkek arkadaşı tarafından bıcaklanan genc kızın, telefonuna kurduğu KADES uygulaması sayesinde olumden kurtulduğu ortaya cıktı. Pamukkale ilcesine bağlı Kuşpınar Mahallesi'nde meydana gelen olayda, goruşmek icin erkek arkadaşının yaşadığı apartta giden T.K. ile erkek arkadaşı H.B. arasında tartışma cıktı. Cıkan tartışmanın buyumesi uzerine, H.B.'nin 2 kez sırtından bıcakladığı T.K. kanlar icinde yerde kaldı. Goruşmeye gitmeden telefonuna indirdiği KADES uygulamasına basan T.K.'nın yardım cağrısı uzerine bolgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralarına dikiş atılan genc kız, tedavisinin ardından taburcu edilirken, gozaltına alınan H.B. ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
Saldırgan H.B'nin olayın kazayla olduğu yonundeki iddialarını yalanlayan T.K.'nin babası E.K., "Bu şahıs, kendisini tenis hocası olarak tanıtarak, sosyal medya uzerinden kızımla tanışıyor. Daha sonra bir kafede oturup bir şeyler iciyorlar. Kızım goruşmeyi surdurmeyince, H.B. kızıma tehdit mesajları atıyor. En son 'Ailene zarar vereceğim' tehdidi uzerine, kızım ikna etmek icin evine gidiyor. Yolda giderken de telefonuna KADES uygulamasını kuruyor. Bu şahıs, kızımdan kendisiyle evlenmesi istiyor. Aralarında tartışma cıkınca da kapıyı kilitleyip, kızımı bıcaklıyor. Kızım KADES uygulamasına basarak yardım talebinde bulunuyor. Sırtından 2 kez bıcaklamış ve yaralarına dikiş atıldı. Yaşananların hepsi ifade tutanaklarında da yer alıyor. Bu şahsın dana onceden de suc kaydının olduğunu oğrendik. Ben kızımı yolda bulmadım, bu kişinin cezalandırılması icin sona kadar mucadele edeceğim" dedi.