2023-KPSS A Grubu ve Oğretmenlik Sınavı Genel Yetenek-Genel Kultur/Eğitim Bilimleri Oturumlarının Temel Soru Kitapcıkları ve Cevap Anahtarları Yayımlandı 2023-KPSS A Grubu ve Oğretmenlik Sınavı Genel Yetenek-Genel Kultur/Eğitim Bilimleri Oturumlarının Temel Soru Kitapcıkları ve Cevap Anahtarları Yayımlandı
3 Temmuz 2023 tarihinde uygulanan 2023-KPSS A Grubu ve Oğretmenlik Sınavı Genel Yetenek-Genel Kultur/Eğitim Bilimleri Oturumları'nın Temel Soru Kitapcıkları ile Cevap Anahtarları'nın %10'u aşağıdaki bağlantıda erişime acılmıştır.
Sınava başvuran adaylar, Temel Soru Kitapcığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına 23 Temmuz 2023 tarihinde saat 18.15' ten itibaren OSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle 10 gun sureyle erişebilecektir. Temel Soru Kitapcığı'nın goruntuleme sureci 2 Ağustos 2023 tarihi saat 23.59'da sona erecektir.
Sorular, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında eser niteliğinde olup telif hakları OSYM'ye aittir. OSYM'nin yazılı izni olmadan hicbir şekilde coğaltılamaz, dağıtılamaz ve yayınlanamaz.
Adaylara ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.
OSYM BAŞKANLIĞI
2023-KPSS A Grubu ve Oğretmenlik(Genel Yetenek-Genel Kultur) Temel Soru Kitapcığı ve Cevap Anahtarı (%10)
2023-KPSS A Grubu ve Oğretmenlik (Eğitim Bilimleri) Temel Soru Kitapcığı ve Cevap Anahtarı (% 10)