Merhabalar İyinet Ailesi
İlgili Bağlantılar
Gelir Orneği 1
Gelir Orneği 2
Tasarım 1 APK
Tasarım 2 APK
Tasarım 3 APK
Fal Uygulaması APK
Sıkca sorulan sorular
aLf;1074432322' Alıntı:
Biri Uygulamamı dedi? gozu kapalı @Mustafaayaz32; gonul rahatlığıyla iş yaptırma konusunda guvenebilirsiniz iş ahlakı ve muhabbeti harika hayırlı satışlar olsun.
Genişletmek icin tıkla ...
emrecansahintr;1073725784' Alıntı:
Uygulamayı bugun aldım ve hemen kurulumlarını yaptı arkadaş mukemmel ilgilendi cok teşekkur ediyorum.
mavikanguru;1073756726' Alıntı:
Artık İki satır yazmam gerek. Belki de ilk alanlardanım uygulamayı ve Furkan kardeşim geliştirdikce guncelledi ve başarılı bir uygulama oldu şu an. Kazanmaya başlayınca ek yorum yaparım ama dediğim gibi şu an yeterli ve geliştirmeye acık bir uygulama. Herkese tavsiye ederim...
bekric;1073764702' Alıntı:
1 Adet satın alındı .
Sonuna kadar desteğini sundu.Uzaktan bağlanıp tum gerekli işlemleri ve reskin işlemlerini yaptı.Ayrıca ek bişiler dedaha yardımcı oldu.Her yazdığımda ulaşabildim.Guvenilir bir ticaretti.Muhabbetide iyi arkadaşın.Teşekkurler
HakanGurpuz;1073775118' Alıntı:
Uygulama satın alındı. Oldukca ilgili bir arkadaş. Satın alma oncesi ve sonrasında oldukca yardımcı oldu. Ayrıca kendisini tanıdığımda cok iyi oldu kendisi ile uzunca bir sure calışacağımızı umit ediyorum. Herkese tavsiye ederim. Bol kazanclar.
Bilgi Host;1073710693' Alıntı:
Uygulama sorunsuz bir şekilde teslim alındı. Arkadaşımız hem hoş gorulu hemde işinde iyi gonul rahatlı ile alışveriş yapabilirsiniz. Ayrıca bu fiyata boyle bir uygulama kaynak kodları ile uygun fiyatta bulamaya bilirsiniz.
Saygılarımla
whocare82;1073702956' Alıntı:
uygulama satin alindi butun istekler yerine getirildi ilgili sabirli ve iyi niyetli bir arkadas. rahatlikla alisveris yapabilirsiniz
LazyMt;1073705414' Alıntı:
uygulama satın alındı.
LazyMt;1073705414' Alıntı:
hem yaptığı iş hemde nazikliği ve her soruma sabırla cevap vermesi ile beni memnun etti.
iz_zed;1073669947' Alıntı:
2 Adet Uygulanma alındı ekstradan eklentiler yaptırıldı cok ilgili bir arkadaş
Faruksvn;1073640068' Alıntı:
Satın alındı. Muhteşem hizmet. Google play e kadar yukleme yapıldı sorunsuz teslim edildi.
Enverhalici;1073702067' Alıntı:
Uygulamayı iki gun once teslim aldım ve gunluk reklam gelirleri yansımaya başladı bile adamsın hocam
yakrana;1073838437' Alıntı:
Arkadaştan uygulama alında ve sağ olsun her şeyiyle yardım etti. Bıkmadan her soruma cevap verdi. Teşekkurler.
BozbeyMus;1074068577' Alıntı:
Satın alındı. Saolsun cok guzel ilgilendi
ErcanKIZILKOCA;1074126008' Alıntı:
Arkadaştan 1 adet uygulama alındı. R10 uzerinde alışveriş yaptığım işini en iyi yapanlardan birisi. Kaliteli hizmeti ve muşterilerle ilişkisi harika.
MitolojiClub;1074305359' Alıntı:
Bu programdaki en buyuk eksiklik Google - Facebook Login.
Ben de kullanıyorum etkileşim alıyor gercekten. Ancak bu birazda satın alan kişiye yada ekibe gore değişiklik gosterir. Cunku iceriği sizin girmenizde fayda var.
Yeni tasarım hoş olmuş.. Eline sağlık.
boluwebtasarim;1074328837' Alıntı:
Arkadaştan legalpara uygulaması almıştım saolsun cok yardımcı oldu her konuda ve artık kazanmaya başladık. Teşekkurler.