Merhabalar değerli R10 uyeleri,

Uzun bir aradan sonra yine ismimle siz değerli R10 uyelerinin karşısındayım. Beni tanıyanlar bilir ki, aynı paketi cok fazla kişiye satmam, bu sayede hem paketlerimi surekli guncellemeye hem de yarar sağlayanları ayıklamaya vaktim kalır. Bu sayede siz değerli uyelerin karşısına algoritmalarla bağdaşık, guncel paketler cıkartıyorum.

Lafımı fazla uzatmadan pakettekilerin ne işe yarayacağını kısaca dile getirmek istiyorum;

2 Adet ozgun makale ile spamdan korunmayı ve farklı kaynaklardan link almanızı sağlayarak manipule etmeyi sectim. 5 adet paravan blog sayesinde de ana sitenizi surekli besleyecek olan tamamen sitenizle bağdaşık, sadece size ait olan yardımcı kaynaklar teslim etmeye karar verdim. 4 URL x 50 Sosyal İmleme sayesinde de index hızınıza ve kelime bazlı fayda sağlamada etkili olan bir yontem sectim. Bu URL'ler icerisinde alt sayfalarda bulunacağı icin SPAM riskini en aza indirmek icin uğraştım. 50 Forum Tanıtımı sayesinde farklı platformlardan link almanızı hedefledim. Beni takip eden uyeler bilir ki, forum tanıtım işini cok uzun suredir başarıyla surdurmekteyim. DailyMotion ve YouTube servislerinden de 50+50 şeklinde olmak uzere toplamda 100 adet video backlink kazanmanızı sağlayarak hem sosyal medya hemde etkileşimli platformlardan direkt link (indexsiz URL) almanızı sağlamayı hedefledim. 100 adet WEB 2.0 backlink sayesinde de etkileşimli sosyal medya platformlarından kullanıcı profilinden referans sağlamanıza karar verdim. Kısaca, 5 paravan blog, 200 sosyal imleme, 50 forum tanıtımı, 100 video backlink (YouTube + DailyMotion), 100 Web 2.0 profil linkine sahip olacaksınız, ustelik benim yani Mert OZGUR farkıyla!
Saygılar, sevgiler...
Mert OZGUR