iyi gunler arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi lanet olasıca bi hp g62 laptopum var. ınternetten aradım taradım atı radeon hd 5470 ekran kartının bu laptopların ekran kartı olduğunu buldum. (everest programındanda baktım yıne aynı model cıktı oda sanırım onu yukledıgım ıcın) yukluyorum ekran kartını hıc bır sorun yok yuklenıyo sonra pc reset atıp tekrar acılıyor wındows yazısından sonra ekran gelmıyor. uzun zamandır ıntel graphıc ekran kartıyla pc kullanıyorum. yanı hangı ekran kartını kurduysam farklı model olmadı. yanı yanlıs drıver kurdum desem degıl. dun farklı bır drıver kurdum ekran acıldı ama atı ekran kartını gormedı aygıt yonetıcısınden. Allah rızası ıcın yardımcı olun cıldırcam gercekten. her ne yaptıysam olmadı. ekran kartı ayrı degıl hanı bılgısayarın ıcıne baktım ekran kartı yok. board'dan mı bılmıyorum. ben bunu nasıl cozebılırım. hp sıtesınden hp g62 dıye arattım ve cıkan drıverı de yukledım yıne olmadı. yanı acılıyo bılgısayar ekran gelmıyor ama ekran kartını kaldırdıgımda ekran tekrar acılıyor. bazı yerlerde gordum baskalarındada bu tarz sorunlar varmış ama onlar kurunca duzelmış bende duzelmedı. bazı yerlerde akıllılık yapıp anakart degıscek dıyor para koparmak ıcın. bıraz uzun oldu kusura bakmayın ama yardımcı olursanız sevinirim.. az once ekran kartını guvenlı modda kaldırdım ama programlarda var vede su var.[IMG]

[/IMG]