Sitenizi, urununuzu veya firmanızı Ekşi Sozluk'te tanıtmak ister misiniz? Sadece 15 lira karşılığında sozlukte sitenizin tanıtımını yapabilirsiniz. Ustelik Uludağ ve İTU Sozlukte tanıtım hediye!
Ekşi Sozlukte Tanıtım Ne işe yarar?
Entry girildiği anda anlık 300 ile 500 arası online ziyaretci kazanırsınız. Coğu kişi bir urun veya siteyi araştırırken ilk olarak Ekşi Sozluğe bakıyor. Ekşi Sozlukte siteniz(urununuz) hakkında bilgi olması size pozitif geri donuş sağlayacaktır. Google, Yandex gibi arama motorları icin Ekşi Sozlukten gelen backlink onemlidir, yukseliş sağlarsınız. Ekşi Sozluk yazarlarının onemli kısmı Alexa kullanmaktadır, bu sayede Alexa'da ilerlersiniz. İndex hızınız gozle gorulebilir şekilde artar.
Ornek Tanıtım Yazısı:
Başlık: r10.net
Entry: turkiyenin en guncel webmaster forumu. guvenilir ticaret deyince şuphesiz ilk akla gelen sitelerden, elinizdeki urunu değerinde, hızlı ve kolay bir şekilde satabilir ya da yuzlerce urun arasından istediğinizi satın alabilirsiniz. bunun yanında turk webmasterlar aktif bir şekilde aralarında bilgi alışverişi yapıyor. ozellikle arama motoru optimizasyonu bolumunde son derece faydalı makaleler yayınlanıyor. uyelik icin ise davetiyeniz olması gerekiyor, boylece +++++++++++ların foruma kolayca uye olması engelleniyor.
Ekşi Sozluk Hakkında Ayrıntılı Bilgi:
Yaklaşık 15 yıllık bir sitedir. Pagerank değeri 6'dır. Alexa'da Turkiye'nin en cok ziyaret edilen 27. sitesidir. Markalar hakkındaki yorumlar coğu kullanıcı tarafından takip edilir. Uyelik almak oldukca zordur, 2 yıllık bir bekleme suresi gerektirir.
Hizmet Şartları:
-Tanıtım yazılarınız odeme sonrası 2 iş gunu icerisinde Ekşi Sozlukte yer alır. Toplu alımlarda bu sure değişmektedir.
-Tanıtımlar sizin isteğinize gore ayrı bir başlığa ya da hali hazırda sozlukte yer alan bir başlığa girilir.
-Tanıtımların silinme riski kucuk de olsa vardır, garanti kapsamında değildir ucret iadesi yapılmaz. Uyelik yasaklanmadığı surece silinen tanıtım tekrar girilir.
Odeme:
-Tum bankalar ve Paypal
İletişim:
PM yada [email protected]
Referanslar:
Abateknik' Alıntı:
İş tamamlandı.Cok ilgili ve duzgun bir arkadaş.Guvenle calışabilirsiniz
Genişletmek icin tıkla ...