Merhaba arkadaşlar​

KISA SURELİĞİNE KAMPANYALI FİYATLARDIR. ŞİMDİ AL FORUM TANITIMDAN BEDAVA YARARLAN!

PAKET DETAYLARI
2237 WİKİ Tanıtım === 4 TL 300 BACKLİNK (isteğe gore attırılabilir ancak ideal budur) === 1 TL 1200 ZİYARETCİ DEFTERİ tanıtım === 4 TL Tum arama motorlarına PİNGLEME === 1 TL 500 Forum Tanıtımı === 20 TL (şuan aktif değildir.)
BİTMEDİ ! - Ek Hizmet Paketi
Forum tanıtım paketimiz aktif olduğunda ucretsiz olarak yararlanabilme imkanı (500 forum tanıtım) 1 ay boyunca 1 defa backlink kastırmak ucretsiz 1 ay boyunca 1 defa wiki tanıtım ucretsiz 1 ay boyunca 1 defa ziyaretci tanıtım ucretsiz 1 ay boyunca 1 defa pingleme ucretsiz
ODEME

====== 10 TL ======

İŞ KALİTESİ
Yapım sırasında surekli sipariş veren ile iletişimde olunur. İş kalitesi sağlanmaya calışılır. Raporlar surekli olarak sipariş veren kişiye iletilir. İş tesliminden itibaren ek hizmet paketimize dahil edilir. Muşteri memnuniyeti %100 dur. Eleştirilere acık kişiler olarak dilek şikayetlerinizi sonuna kadar dinleriz. Eğer bir memnuniyetsizlik soz konusu ise cozum araştırması yapılır ve uygulanır. İşleriniz bittiğinde PM, E-mail ile bilgilendirilir. Raporların tumu gonderilir. Sandbox veya ban olayı olmamaktadır. İdeal olanı kullanıyoruz. Sizlere tavsiyelerde bulunuyoruz. İş yoğunluğuna gore raporlamada gecikmeler yaşanabilir.
M.Furkan OTLU' Alıntı:
Cok başarılı bir arkadaş. Ucretsiz yaptığı işi bile super yapıyor.Raporlar hemen teslim edildi.Calışılabilir kişi
Genişletmek icin tıkla ...

Drupal' Alıntı:
raporlar kısa surede ulaştı, guzel ve hızlı bir calışma oldu teşekkur ederim. Raporu kontrol ettim hepsi eklenmiş ve başarılı tekrar teşekkurler. Bu kadar kısa zamanda bu kadar iş gayet iyimiş tavsiye ederim herkeze

galaxy' Alıntı:
backlink wiki + forum tanımı ve ziyaretci defteri calışmaları yapıldı gayet hızlı ve ilgili birisidir teşşekurler

Sinavix' Alıntı:
rapor teslim alındı oldukca başarılı ve ilgili arkadaş. teşekkur ederim kardeşim

malcom-x' Alıntı:
rapor alındı teşekkurler...

magenta' Alıntı:
birer adet tanıtım alınmıştır. işini cok iyi yapan bir arkadaşımızdır ankatr. hayırlı işler.

silver29' Alıntı:
cok kaliteli ve cok hızlı teşekkur ederim. arama motorlarina pingleme aldim.

StonKeep' Alıntı:
Arkadaş raporları cok hızlı bir şekilde ulaştırdı,alacak olan arkadaşlara tavsiye ediyorum.Linkleri kontrol ettim,eklenmiş.Durust bir arkadaş

yorumları kontrol linki :Referans amaclı wiki,backlink,forum tanıtım - Fuub.net

İş Ortaklığı Sistemi

Web site işleriyle mi uğraşıyorsunuz? muşterilerinizin sitelerini gonderin ek gelir elde edin!
1 - 4 Site icin : Site başı 25 krş 5 - 9 Site icin : Site başı 50 krş 10 - 20 Site icin : Site başı 75 krş 21 - 40 Site icin : Site başı 1 TL +40 Site icin : Site Başı 2,50 TL Karşı taraftan odeme alındıktan hemen sonra paypal hesaplarınıza aktarılacaktır. Toplu cekimlerde banka havalesi veya Operator TL olarak odeme yapılır.

ODEME YOLLARI

LUTFEN BALTALAMA, KARALAMA YAPICI YORUMLAR YAPMAYINIZ!
hayırlı iş dileme veya sipariş dışı mesaj atan uyelere uyarılmaksızın konu baltalama maddesinden moderatore bildirim yaparım

kısa not:

wiki acıklama:
2237 wiki adresine otomatik attığımdan olumlu ve olumsuz olarak rapor vermektedir yani hepsine ekleyememekte... ancak 1000 in uzerinde ekleme yapmaktadır. bu yuzden fiyatı en alt seviyede tuttum. Raporlarda kontrol edebilirsiniz.

ziyaretci defteri acıklama:
ziyaretci defterlerine ankatr adı ile eklenmektedir. rapor gonderdiğimde sitelere baktığınızda bu isimde gorebilir kontrol edebilirsiniz.