SADECE LEGAL SİTELER!

Karalıyoruz! Forum Sitelerine Tanıtımlar, Hemde Olması Gerektiği Gibi!

Tamamı Turkce, vBulletin alt yapılı, legal ve tanıtım izni olan siteler.

10 Adet Forum Tanıtımı: 5TL!
20 Adet Forum Tanıtımı: 10TL!

Neler yapıyoruz

Forum tanıtımlarını manuel olarak yapıyoruz. Tanıtım icin izin verilen siteler tercih ediyoruz. En hızlı şekilde teslimat yapmaya gayret gosteriyoruz. Calışmayı rapor halinde hazırlayıp size teslim ediyoruz. Tanıtımları daha hızlı index alması acısından pingliyoruz. (isteğe bağlı) Linkleriniz acık şekilde olucaktır google tarafından gorunur. Uyeleri olan ve sahipleri tarafından yonetilen siteler. Hepsi birbirinden farklı İP'lere sahip siteler. Hepsi birbirinden farklı kategorilerdeki siteler.
Neler yapmıyoruz

Bot veya hazır sistemler kullanmıyoruz. Yasak yerlere tanıtım girmiyoruz iceriğiniz daha sonra silinmiyor. İşinizi gunlerce bekletip gerektiğinden cok calışıyor gibi gostermiyoruz. Kara duzen oldu bitti calışmıyoruz. Yazı iceriğini biz hazırlamıyoruz. Gizli link sistemi yoktur. Forum tanıtım sayısını şişirmek icin bedava forumlar acıp oralara eklemiyoruz. Forum tanıtım sayısını şişirmek icin elimizdeki domainlere sub yada klasor acıp forum kurup oralarda tanıtım yapmıyoruz. Verimsiz tanıtım icin acılmış sitelere tanıtım yapmıyoruz.
Siz neler yapıyorsunuz.

Tanıtım yazınızı hazırlıyor ve bize ulaştırıyorsunuz. Gorsel ekleyebilir, linkleme yapabilirsiniz.
Odeme sonrası işleminiz sıraya alınır ve rapor oluşturulup teslim edilir.

Odeme sadece ENPARA diğer bankalardan EFT kabul ediyoruz.

Hizmetimize guveniyor ve referans'a gerek duymuyoruz talep etmeyiniz.

Konu kilit+

- inad