Bir kac site uzerinde denediğimiz ve iyide verim aldığımız imleme hizmetimizi siz değerli İyinet kullanıcılarının hizmetine sunduğum icin mutluyum.

Sosyal İmlemenin Faydaları Nedir?

- Sitenize organik hit sağlar
- Arama motorlarında kelimenizde yukselmenizi sağlar
- Doğal ve kalıcı backlinklerin sahibi olursunuz
- Sitenizin daha hızlı index almasını sağlar
- PageRank'li ve dunyaca unlu sitelerden backlink alırsınız
- Alexada yukselmenizi sağlar
- Bu linkler o sitelerde omur boyu kalıcıdır.(Site sahibi silmediği ve site yayından kaldırılmadığı surece)
- Google cezalarına sebeb olmaz. (Gonul rahatlığıyla yapılabilir.)

Calışma Detayları

Gerekli bilgiler elimize ulaştıktan sonra sitenize 1000 + 1000 imleme ile yapılacaktır. Toplamda 2000 İmleme yapılmış olacak ve 1000 site yer alacak. 1000 siteden 2 defa imleneceksiniz. Peki neden 2 defa imleneceğiz? Bunun amacı ise bizim denediğimiz ve yuksek verim aldığımız ve kendimize has olarak 2 imlemeyi kendi yontemimizle yapmamızdır.

Hangi Siteler İcin Kullanılabilir?

Yeni siteler dahi bile hic cekilmeden kullanılabilir. 10 gunluk site icin denedik, ilk 500 sayfada yokken 5 sayfaya kadar geldi. Her turlu site gonul rahatlığıyla kullanabilir ve sosyal imlemenin hic bir siteye zararı dokunmaz.

Sitelerin PageRank Değerleri?

İmleme yaptıracağınız sayfanız, PR0- PR1 - PR2 - PR3 - PR4 - PR5 - PR6 - PR7... sitelere imlenir.

Fiyatlandırma

1000 İMLEME = 80 TL (Garanti kapsamında değil)
2. 1000 İMLEME = 150 TL ( Her hangi bir sıralama yukselmezse paranız iade )

NOT:
Eminim fiyatlar neden bu kadar yuksektir diye sorulacaktır. Ben yaptığım işin garantisini veriyorum ve ozenle yapıyorum. Eğer verim almazsanız paranızıda iade garantisi veriyorum. Şimdiden Nedeninide soylemiş olayım.

İstenilen Bilgiler

Site adresi:
Hedef Kelime:
Site hakkında bir satırlık tanıtım:
Raporun gonderilmesini istediğiniz mail adresi:

Raporlama

Rapor belirtilen mail adresine ya/da PM ile en gec 3 gun icinde mailize postalanacaktır.

Odeme Şekilleri: Turkiye İş Bankası & Misli.com & Turkiye Ziraat Bankası İletişim: [email protected] - Ozel Mesaj