Intel Core2 Duo 2.40 Ghz 600 Mhz Cift cekirdek
2 Gb Ram
BIOS Phoenix Tech. LTD 6.00 PG, 03.01.2008
Radeon X1550 512 Mb.
250 Gb HD
Windows 7 Ultimate

Ben Windows Vista kullanırken yukseltme yapmadım ve bilgisayarıma yeni bir Windows 7 yuklemesi yaptım.Yuklemeden once vistadaki suruculerimi Drivergen programı ile yedekledim.Windows 7 yi yukledikten sonra yine aynı program ile suruculeri yuklemeye calıştığımda bir problem oluştu ve bilgisayarım kilitlendi.Yeniden başlatıp kurulumu tekrar yapmak istedim ancak yine problem oluştu ben kurulumu yarıda kesip reset attıktan sonra C surucusu uctu.Kurulum yaparken 250 gb lik hard diskimin yalnız D bolumu gozukuyordu,C gozukmuyordu.Mini vista ile actığımda da yalnizca D bolumundeki dosyalarımı gorebiliyordum.Daha sonra Hirenboot icindeki hard disk programları ile bir cozum aramaya calıştım ve şimdi ismini hatırlamadığım bir program ile birazda tesaduf eseri C geri geldi.Windows 7 yi tekrar yukledim.Ama cok yavaş kuruldu ve acılışı da cok yavaş yapmaya başladı.Daha sonra sistem cokmeye başladı.Her kuruluştan sonra bir kac gunluk calışmadan sonra acılmamaya başlıyor ve sistem onarımı devreye giriryor ancak onaramıyor.Son olarak kurulum dvd sinden yaptım onarımı ve acıldı ama wireless dahil olmak uzere bir cok hata ortaya cıktı ve yeniden yukleme yaptım.Dediğim gibi kurulum cok ama cok yavaş oldu ve kurulumdan sonra da acılış 4-5 dakika suruyor.Aynı dvd ile bir başka bilgisayara yukleme yaptığımda bu sorunların hic birini yaşamadım.Sonuc olarak hard disk uzerinde ya da bios uzerinde bir bozulma olmuş olabilir mi ya da daha başka ne gibi bir sorunum olabilir?Bu sorunun cozumu ne olabilir?Yardımlarınız icin şimdiden cok teşekkur ederim..