Merhaba arkadaşlar
Oncelikle sorunumu anlatıyım sonra denediğim cozumlerimi anlatıyım..
Arkadaşlar dizustu bilgisayarımda d: surucunde olan resimleri acamıyorum. Windows 7 ultimate kurulu ve son guncellemesine kadar yapıldı.Acmaya calıştığımda bana soylediği "Dosyanın bulunduğu konuma doğru erişim izniniz olmadığı icin, Windows fotograf goruntueyici bu resmi acamıyor." Bilgisayar ve windows hakkında kendimce baya bir bilgiye sahibim yanlız yaptıklarım resmi acmama yardımcı olmadı araştırdım ama nette bulamadım.
Uyguladığım Cozumler
1-) Resme sağ tıklayıp ozellikler > guvenlik sekmesi > gelişmiş > sahip sekmesi > kullanıcıya tum yetkileri verdğim halde resmi acamadı.
2-) Bu sorun olduktan sonra windows sistem geri yukleme yaptım sorun duzelmedi.
3-) Surucuden dosyaları kurtarmak icin recovery (recuva , recovery my files) programlarını kullandım.Resimleri buluyor ama acmıyor.
4-) Norton Symantec veri kurtarma programını kullandım resimleri buluyor ama acmıyor.
5-) Resimleri depolama birimlerine gondermeye calıştıgımda "buna yetkiniz bulunmamaktadır ,Yeniden Deneyin".
6-) Photoshop programlarından resmin uzantısını değiştirmeyi duşundum bunuda yapamadım.
Windows vista kurmaya karar vermiştim ve kurarken siyah ekranda hata vermişti yeniden başlattığımda acamamıştım.
Sorunun bu yuzden olabileceğini duşunuyorum.