Merhaba Arkadaşlar

Kaliteli ve sizlere yuksek katkı sağlayacak farklı kategorideki 8 siteden, fiyat / performans olarak cok uygun rakamlar ile tanıtım yazısı, backlink ve banner reklam hizmeti vermekteyim.

Siteleri tanıtmadan, ilgilenenler ve ozveriden odun vermeyenler icin "Neden Kaliteli" sorusunun cevabını kısaca vereyim :

Siteler, botlara değil, insanlara hitap etmek uzere acılmıştır. Sitelerdeki tum yazılar, bizzat şahsımın, bir site sahibi olarak değil, Google ’dan gelmiş yazıdan faydalanmak isteyen sıradan bir okur gozuyle denetiminden gecer. O nedenle de insanlara faydalı icerikler uretilir, bu doğrultuda sitede kalma suresi, geri donuş oranı gibi istatistiki değerleri yuksektir. Arama motoru ve sosyal medyadan organik hit alan sitelerdir. Tum sitelerin reel takipcilerden oluşan aktif sosyal ağları vardır. ( Facebook, Twitter, İnstagram, Pinterest, Linkedin vb. ) Siteler, her biri kendi alanında uzmanlaşmış editorler tarafından surekli guncellenir. Sitelerdeki yazılar %100 ozgundur. Sitelerde yapılan satışlar, spam sektorune değil seo sektorune hitap eder. Tanıtım yazı satışı sınırlıdır, toplam iceriğin %2-3 unu gecmemektedir. Backlink ve banner alan satışları sınırlıdır. Para değil, kullanıcı dostudur. Sitelerde ban durumu yoktur, hic olmamıştır. Kısacası tabir-i caizse yalansız, dolansız, hilesiz, hurdasız sitelerdir. Siteler yaşını başını almıştır. Anında indeks alan sitelerdir. Tum sitelerde, seo uyumlu premium wordpress temaları, hızlı ve sorunsuz sunucular, tertemiz ve lisanslı eklentiler kullanılmaktadır.

Genişletmek icin tıkla ...

Ceşitli ticaret platformlarından alınan geri bildirimler :

Bol Referanslı Sağlam Hizmet, Guvenilir Ticaret :

HAZİRAN 2020 TARİHİNDE GUNCELLENEN DEĞERLERİ İLE SİTE LİSTESİ :

Site 1 - Teknoloji, Webmaster, Sosyal Medya, SEO ve Girişimler
Adresi : PM İsteyiniz
Alexa Tr: 3K
DA: 26
PA: 39
Domain Rating: 52
Moz Rank: 3,90
Trust Flow: 32
Google İndeks: +4K
Gunluk Tekil Hit ( Google Analytics, Goruntu Verilebilir) : 500-750
Seo Skoru: 90/100
Backlink Ucreti: Aylık: Yoktur 3 Aylık : 120 TL 6 Aylık : 225 TL 12 Aylık : 420 TL
Tanıtım Yazısı Ucreti: 75 TL ( Yazı tarafımca sağlanırsa +10 TL)
Banner Ucreti: Aylık: Yoktur 3 Aylık : 175 TL 6 Aylık : 325 TL 12 Aylık : 625 TL( Sidebarda Verilir)

Site 2-Dekorasyon, mobilya, ic mimarlık ve tasarım
Alexa Tr: 65K
DA: 11
PA: 30
Domain Rating: 21
Moz Rank: 3,00
Trust Flow: 21
Google İndeks: +3K
Gunluk Tekil Hit ( Google Analytics, Goruntu Verilebilir) : 200-300
Seo Skoru: 76/100
Backlink Ucreti: Aylık: Yoktur 3 Aylık : 120 TL 6 Aylık : 225 TL 12 Aylık : 420 TL
Tanıtım Yazısı Ucreti: 60 TL ( Yazı tarafımca sağlanırsa +10 TL)
Banner Ucreti: Aylık: Yoktur 3 Aylık : 175 TL 6 Aylık : 325 TL 12 Aylık : 625 TL( Sidebarda Verilir)

Site 3-Tatil, gezi, seyahat
Alexa: 2500K
DA: 14
PA: 20
Domain Rating: 17
Moz Rank: 2,00
Trust Flow: 4
Google İndeks: +1K
Seo Skoru: 76/100
Backlink Ucreti: Aylık: Yoktur 3 Aylık : 90 TL 6 Aylık : 170 TL 12 Aylık : 325 TL
Tanıtım Yazısı Ucreti: 55 TL ( Yazı tarafımca sağlanırsa +10 TL)

Site 4-kadın, moda, aşk ve ilişkiler, guzellik ve bakım, annelik, ev hanımları
Alexa: 2500K
DA: 10
Domain Rating: 16
Trust Flow: 4
Seo Skoru: 78/100
Backlink Ucreti: Aylık: Yoktur 3 Aylık : 90 TL 6 Aylık : 170 TL 12 Aylık : 325 TL

Site 5-Sağlık, beslenme, bitkisel tedavi, doğal yaşam
Alexa: 2700K
DA: 13
PA: 19
Domain Rating:18
Moz Rank: 1,90
Trust Flow: 8
Seo Skoru: 81/100

Site 6 - Finans, para kazanma, doviz, borsa, forex, girişim, iş fikirleri yatırım, birikim, bankacılık ve sigorta
Alexa: 3400K
DA: 14
Domain Rating: 19
Trust Flow: 7
Seo Skoru: 84/100

Site 7-Emlak, inşaat, gayrimenkul, mimarlık, dekorasyon
Alexa Tr: 23K
DA: 22
PA: 27
Domain Rating: 48
Moz Rank: 2,70
Trust Flow: 23
Google İndeks: +10K
Gunluk Tekil Hit ( Google Analytics, Goruntu Verilebilir) : 2K-3K
Seo Skoru: 85/100
Backlink Ucreti: Aylık: Yoktur 3 Aylık : 225 TL 6 Aylık : 425 TL 12 Aylık : 825 TL
Tanıtım Yazısı Ucreti: 110 TL ( Yazı tarafımca sağlanırsa +10 TL)
Banner Ucreti: Aylık: Yoktur 3 Aylık : 325 TL 6 Aylık : 625 TL 12 Aylık : 1225 TL ( Sidebarda Verilir)

Site 8 - İnşaat muhendisliği, mimarlık
Alexa Tr: 3K
DA: 26
PA: 39
Domain Rating: 52
Moz Rank: 3,90
Trust Flow: 31
Google İndeks: +4K
Gunluk Tekil Hit ( Google Analytics, Goruntu Verilebilir) : 2K-3K
Seo Skoru: 90/100
Backlink Ucreti: Aylık: Yoktur 3 Aylık : 225 TL 6 Aylık : 425 TL 12 Aylık : 825 TL
Tanıtım Yazısı Ucreti: 110 TL ( Yazı tarafımca sağlanırsa +10 TL)
Banner Ucreti: Aylık: Yoktur 3 Aylık : 325 TL 6 Aylık : 625 TL 12 Aylık : 1225 TL ( Sidebarda Verilir)

Sitelerdeki satışlar, aşağıdaki satış kuralları ve link ekleme şartları cercevesinde, muşteri memnuniyeti ve yuksek katkıyı hedefler. İcinize sinmeyen birşeyler var ise mutlaka okuyunuz:

Kabul Şartları :

*****, w*rez , ilegal siteler kabul edilmez! Kotu mazisi olan domainler kabul edilmez! infosuz siteler kabul edilmez! yasakpara, *scort gibi siteler kabul edilmez! Sitemi olumsuz etkileyecek siteler kabul edilmez! Muşterilerimi olumsuz etkileyecek siteler kabul edilmez!

Tanıtım yazısı, Link ve Reklam Ekleme Şartları

Tanıtım yazıları eğer tarafınızca sağlanırsa, reklam yazısı formatında değil, blog yazısı formatında olmalıdır ve okuyucuyu bilgilendirmelidir. Tanıtımların anasayfada kalacağı minimum sure, indeks alma suresidir. Dilerseniz bu sure 1 haftaya kadar uzatılabikir. Tanıtımlarınız site arşivinde minimum 1 yıl kalacaktır. (Site omrunce silinmez, ancak sitenizden kaynaklanacak olası sorunlara karşı garantinin adını koymak adına 1 yıl denmektedir.) Linkleriniz anlaşılan sure kadar, dofollow şekilde veya belirttiğiniz anahtar kelime ve rel tagi ile, anlaşılan alanda, kodlarda hicbir değişiklik yapılmadan kalacaktır. Backlink ve reklam alımlarında, site herhangi bir neden ile kısa sureli kapanır ise, kapalı kaldığı sure bitiş tarihine eklenecektir. Backlink ve reklam alımlarında, site herhangi bir neden ile tamamen kapanır ise, geri kalan paranız hesaplanacak ve iade edilecektir. Backlink ve reklam alımlarında, linkleriniz kaldırılmadan once size bilgi verilecek, sure uzatmak istemediğiniz takdirde kaldırılacaktır. Banner reklam alımında, gorsel tarafınızca teslim edilecektir.

Onlarca sektorden, yuzlerce firmaya reklam ve backlink hizmeti verdim, onlardan sadece bazıları :

Muşterilerini hedeflerine ulaştırırken, cozum ortağı olarak tercih eden seo firmalarından bazıları :

Bilgilerinize

Odeme Yontemleri : İş Bankası – Garanti – Yapı Kredi – Kripto Para Payoneer – Hızlıbul

Forum dışı iletişim: Mail : a.ozdemir2281 (at) hotmail (nokta) com (nokta) tr