16 Aralık 2016 tarihli Resmi Gazetede, Calışma ve Sosyal Guvenlik, Cevre ve Şehircilik, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Kultur ve Turizm ile Maliye Bakanlıklarına Ait Atama Kararları yer aldı. KİŞİSEL VERİLERİ KORUMA KURULU UYELİĞİNE SECME KARARLARI
Kişisel Verileri Koruma Kurulu Uyeliğine, Prof. Dr. Faruk BİLİR'in Secilmesi Hakkında Karar (No: 2016/103)
Kişisel Verileri Koruma Kurulu Uyeliğine, Şaban BABA'nın Secilmesi Hakkında Karar (No: 2016/104)

Calışma ve Sosyal Guvenlik Bakanlığından:
Karar Sayısı : 2016/839

1- Acık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +3600 ek gostergeli Bakanlık Muşavirliğine, Personel Dairesi Başkanı Haraza GUNEŞ'in atanması, 657 sayılı Kanunun 59 ve 76 ncı maddeleri ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun gorulmuştur.
2- Bu Kararı Calışma ve Sosyal Guvenlik Bakanı yurutur.
Cevre ve Şehircilik Bakanlığından:
Karar Sayısı : 2016/835
1. Acık bulunan 1 iııci derece kadrolu ve + 3600 ek gostergeli Bakanlık Muşavirliğine, Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Muduru Dr. Bekir TUZEL'İn atanması, 657 sayılı Kanunun 59 ve 76 ncı maddeleri, 375 sayılı Kanun Hukmunde Kararnamenin ek 18 inci maddesi ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun gorulmuştur.

2. Bu Kararı Cevre ve Şehircilik Bakam yurutur.
Cevre ve Şehircilik Bakanlığından:
Karar Sayısı : 2016/836
1. I. Hukuk Muşaviri Doc. Dr. Bayram KESKİN'in başka bir goreve atanmak uzere bu gorevinden alınması, 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun gorulmuştur.
2. Bu Kararı Cevre ve Şehircilik Bakam yurutur.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığından:
Karar Sayısı : 2016/816

1. Turkiye Elektrik İlelim A.Ş. Geııd Mudur Yardımcısı Oğuz BAYRAM'ın başka bir goreve ulanmak uzere bu gorevinden alınması, 399 sayılı Kamın Hukmunde Kararnamenin 5 inci maddesi gemgiııce uygun gorulmuştur.
2. Bu Karan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan? yririilur.
Karar Sayısı : 2016/818
1. Turkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Mudur Yardımcısı ve Yonetim Kurulu Uyesi Abdiilkadir ONGUN'ın başka bir goreve atanmak uzere bu gorevinden alınması, bu suretle boşalacak olan 1 inci derece kadrolu ve +3600 ek gostergeli Turkiye Elektrik İletim A.Ş, Genel Mudur Yardımcılığı ve Yonetim Kurulu Uyeliğine Bunyamin BAKTR'ın atanması, 657 sayılı Kanunun 76 ncı maddesi, 233 sayılı Kanun Hukmunde Kararnamenin 6 ve 8 inci maddeleri ile 399 sayılı Kanun Hukmunde Kararnamenin 5 inci maddesi gereğince uygun gorulmuştur.
2, Bu Kararı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakam yurutur,

Karar Sayısı : 2016/819
1. Acık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +3600 ek gostergeli Turkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Mudur Yardımcılığı ve Yonetim Kurulu Uyeliğine Bakanlık Muşaviri Nihat ISMUK'un atanması, 657 sayılı Kanunun 68/B ve 74 uncu maddeleri, 233 sayılı Kanun Hukmunde Kararnamenin 6 ve 8 inci maddeleri ile 399 sayılı Kanun Hukmunde Kararnamenin 5 inci- maddesi gereğince uygun gorulmuştur.
2. Bu Karan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı yurutur.
Karar Sayısı : 2016/820

1. Elektrik Uretim A.Ş Genel Mudurluğunde acık bulunan Yonetim Kurulu Uyeliğine Dr. Zafer DEMİRCAN 'ın atanması, 233 sayılı Kanun Hukmunde Kararnamenin 6 ve 8 inci maddeleri gereğince uygun gorulmuştur.
2. Bu Kararı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı yurutur.
Karar Sayısı : 2016/821
1, Turkiye Taşkomuru Kurumu Genel Mudurluğunde acık bulunan Yonetim Kurulu Uyeliğine, ayın yer Genel Mudur Yardımcısı Muhammet Safa TOPUZ'un yeniden atanması, 233 sayılı Kanun Hukmunde Kararnamenin 6 ve 8 inci maddeleri gereğince uygun gorulmuştur.

Karar Sayısı : 2016/822
1. Turkiye Taşkomuru Kurumu Genel Mudurluğunde acık bulunan Yonetim Kurulu Uyeliğine Cengiz ERDEM'in atanması, 233 sayılı Kanun Hukmunde Kararnamenin 6 ve 8 inci maddeleri gereğince uygun gorulmuştur.
2. Bu Karan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı yurutur.
Karar Sayısı : 2016/823

1, Turkiye Komur İşletmeleri Kurumu Genel Mudurluğunde acık bulunan Yonetim Kumlu Uyeliğine, aynı yer Genel Mudur Yardımcısı Muammer BULUT'un atanması, 233 sayılı Kanun Hukmunde Kararnamenin 6 ve 8 inci maddeleri gereğince uygun gorulmuştur. 2. Bu Karan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı yurutur.

Karar Sayısı : 2016/824
1, Turkiye Komur İşletmeleri Kurumu Genel Mudurluğunde acık bulunan Yonetim Kurulu Uyeliğine, aynı yer Genel Mudur Yardımcısı Mustafa OZDİNGİŞ'in atanması, 233 sayılı Kanun Hukmunde Kararnamenin 6 ve 8 inci maddeleri gereğince uygun gorulmuştur. .

Kultur ve Turizm Bakanlığından:
Karar Sayısı : 2016/922
1. Şımak İl Kultur ve Turizm Muduru Teymur EROL'un, başka bir goreve atanmak uzere bu gorevinden alınması, 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun gorulmuştur.
2, Bu Kararı Kultur ve Turizm Bakanı yurutur.

Maliye Bakanlığından:
Karar Sayısı : 2016/829

1. Rize Defterdarı Nurettin DİRİCAN'ın başka bir goreve atanmak uzere bu gorevinden alınması, 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun gorulmuştur. 2. Bu Kararı Maliye Bakanı yurutur.