Başbakanlık ile Cevre ve Şehircilik, Dışişleri, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gumruk ve Ticaret, Kultur ve Turizm, Maliye, Milli Eğitim, Milli Savunma, Orman ve Su İşleri ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlıklarına Ait Atama Kararları Başbakanlıktan:
Karar Sayısı : 2016/949

1. Acık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +3600 ek gostergeli Başbakanlık Muşavirliğine, Musteşar Yardımcısı Mehmet Hamdi YILDIRIM'ın atanması, 657 sayılı Kanunun 59 ve 76 ncı maddeleri, 375 sayılı Kanun Hukmunde Kararnamenin ek 18 inci maddesi ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun gorulmuştur.
2. Bu Kararı Başbakan yurutur.

Cevre ve Şehircilik Bakanlığından:
Karar Sayısı : 2017/27

1- Tapu ve Kadastro Genel Mudurluğunde acık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +3600 ek gostergeli Tapu ve Kadastro Van Bolge Mudurluğune Yucel SERDAR'ın atanması, 657 sayılı Kanunun 76 ncı maddesi ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun gorulmuştur.
2- Bu Kararı Cevre ve Şehircilik Bakanı yurutur.

Karar Sayısı : 2016/951

1. Acık bulunan 1 inci derece kadrolu ve + 3600 ek gostergeli Personel Dairesi Başkanlığına, Evren DİNCER'in atanması, 657 sayılı Kanunun 68/B ve 74 uncu maddeleri ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun gorulmuştur.
2. Bu Kararı Cevre ve Şehircilik Bakam yurutur.

Karar Sayısı : 2016/952

1. Acık bulunan 1 inci derece kadrolu ve + 3600 ek gostergeli Başmufettişliğe, Muhittin SOYVURAL'ın atanması, 657 sayılı Kanunun 76 ncı maddesi, 375 sayılı Kanun Hukmunde Kararnamenin ek 18 inci maddesi ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun gorulmuştur.
2. Bu Kararı Cevre ve Şehircilik Bakam yurutur.

Dışişleri Bakanlığından:
Karar Sayısı : 2016/930

1. Acık bulunan 1 inci derece kadrolu İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığına, Togan ORAL'ın atanması, 657 sayılı Kanunun 76 ncı ve 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddeleri gereğince uygun gorulmuştur.
2. Bu Kararı Dışişleri Bakanı yurutur.

Dışişleri Bakanlığından:
Karar Sayısı : 2016/931

1. Acık bulunan 1 inci derece kadrolu İkili Siyasi İşler Genel Mudurluğune, Buyukelci, Bakanlık Muşaviri Kerem Ahmet KIRATLI'nınatanması, 657 sayılı Kanunun 76 ncı ve 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddeleri gereğince uygun gorulmuştur.

Dışişleri Bakanlığından:
Karar Sayısı : 2016/953

1. Acık bulunan 1 inci derece kadrolu Dış Politika Danışma Kurulu Uyeliğine, Buyukelci, Musteşar Yardımcısı Ayşe SİNİRLİOĞLU'nun atanması, 657 sayılı Kanunun 76 ncı ve 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddeleri gereğince uygun gorulmuştur.
2. Bu kararı Dışişleri Bakanı yurutur.

Dışişleri Bakanlığından:
Karar Sayısı : 2016/954

1. Acık bulunan 1 inci derece kadrolu Musteşar Yardımcılığına, Buyukelci Murat Yavuz ATEŞ'in atanması, 657 sayılı Kanunun 76 ncı ve 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddeleri gereğince uygun gorulmuştur.

Dışişleri Bakanlığından:
Karar Sayısı : 2016/955

1. Acık bulunan 1 inci derece kadrolu Kulturel Diplomasi Genel Mudur Yardımcılığına, Ayşegul GOKCEN KARAASLAN'ın atanması, 657 sayılı Kanunun 76 ncı ve 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddeleri gereğince uygun gorulmuştur.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığından:
Karar Sayısı : 2017/28

1. Turkiye Taşkomuru Kurumu Genel Mudurluğunde acık bulunan Yonetim Kurulu Uyeliğine Zafer BENLİ'nin atanması, 233 sayılı Kanun Hukmunde Kararnamenin 6 ve 8 inci maddeleri gereğince uygun gorulmuştur.
2. Bu Kararı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı yurutur.

Karar Sayısı : 2016/958

1. Elektrik Uretim A.Ş. Genel Mudur Yardımcısı ve Yonetim Kurulu Uyesi Mehmet BİCER'in Yonetim Kurulu Uyeliği gorevinden alınması, acık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +3600 ek gostergeli Elektrik Uretim A.Ş. Genel Mudur Yardımcılığı ve bu suretle boşalacak olan Yonetim Kurulu Uyeliğine Murat Zekeriya AYDIN'ın atanması,
657 sayılı Kanunun 68/B ve 74 uncu maddeleri, 233 sayılı Kanun Hukmunde Kararnamenin 6 ve 8 inci maddeleri ile 399 sayılı Kanun Hukmunde Kararnamenin 5 inci maddesi gereğince uygun gorulmuştur.

Karar Sayısı : 2016/961
1. Acık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +3600 ek gostergeli Turkiye Atom Enerjisi Kurumu Başkan Yardımcılığına Suat UNAL'ın atanması, 657 sayılı Kanunun 71 ve 76 ncı maddeleri ile 2690 sayılı Kanunun 5 inci maddesi gereğince uygun gorulmuştur.
2. Bu Kararı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı yurutur.

Gumruk ve Ticaret Bakanlığından:
Karar Sayısı : 2016/962

1- Acık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +3000 ek gostergeli Adıyaman Ticaret İl Mudurluğune, Omer USLU'nun atanması, 657 sayılı Kanunun 74 uncu maddesi ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun gorulmuştur.
2- Bu kararı Gumruk ve Ticaret Bakanı yurutur.

Karar Sayısı : 2016/963

1- Acık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +3000 ek gostergeli Diyarbakır Ticaret İ1 Mudurluğune, Omer Tuncay BAYSULEN'in atanması, 657 sayılı Kanunun 76 ncı maddesi ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun gorulmuştur.

Karar Sayısı : 2016/964
1- Acık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +3000 ek gostergeli Bilecik Ticaret İl Mudurluğune, Şinasi BALTA'nın atanması, 657 sayılı Kanunun 68/B ve 76 ncı maddeleri ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun gorulmuştur.
2- Bu kararı Gumruk ve Ticaret Bakam yurutur.

Karar Sayısı : 2016/965

1- Acık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +3000 ek gostergeli Elazığ Ticaret İl Mudurluğune, Bilal OZTURK'un atanması, 657 sayılı Kanunun 71 ve 74 uncu maddeleri ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun gorulmuştur.

Karar Sayısı : 2016/966

1- Acık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +3000 ek gostergeli Aydın Ticaret İl Mudurluğune, Şeref YAZICI'nın atanması, 657 sayılı Kanunun 76 ncı maddesi ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun gorulmuştur.

Kultur ve Turizm Bakanlığından:
Karar Sayısı : 2016/967

Acık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +3000 ek gostergeli Karaman İl Kultur ve Turizm Mudurluğune, Abdullah KILIC'ın atanması, 657 sayılı Kanunun 76 ncı maddesi ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun gorulmuştur.
Bu Kararı Kultur ve Turizm Bakanı yurutur.

Kultur ve Turizm Bakanlığından:
Karar Sayısı : 2016/968

1. Acık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +3000 ek gostergeli Yalova İl Kultur ve Turizm Mudurluğune, Şeref TALİ'nin atanması, 657 sayılı Kanunun 76 ncı maddesi ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun gorulmuştur.
2. Bu Kararı Kultur ve Turizm Bakanı yurutur.

Maliye Bakanlığından:
Karar Sayısı : 2017/50

1. Adana Defterdarı Metin OTAK ile Osmaniye Defterdarı Niyazi OZKAYA'nın, başka bir goreve atanmak uzere bu gorevlerinden alınmaları, 2451 sayılı Kanunun nci maddesi gereğince uygun gorulmuştur.
2. Bu Kararı Maliye Bakanı yurutur.

Maliye Bakanlığından:
Karar Sayısı : 2016/924

1. 1 inci derece kadrolu ve +3600 ek gostergeli,
Malatya Defterdarlığına Hakkari Defterdarı Ali YILDIRIM'm,
Hakkari Defterdarlığına Mehmet AR'm,
Antalya Defterdarlığına Bursa Defterdarı Yusuf ATILĞAN'm,
Bursa Defterdarlığına Sivas Defterdarı Mehmet YAZAR'm,
Sivas Defterdarlığına Muş Defterdarı Mustafa YUMUŞAK'm,
Muş Defterdarlığına Mustafa BAKIR'm,
Aydın Defterdarlığına Umut Engin YUCESOY'un,
Yozgat Defterdarlığına Elazığ Defterdarı Erdoğan YILDIRANER'in,
Mersin Defterdarlığına Nevşehir Defterdarı Hatice İŞCEN ERCOŞMAN'm,
Nevşehir Defterdarlığına Orhan TAŞ'm,
Manisa Defterdarlığına Şenol GEZER'in,
Balıkesir Defterdarlığına Edirne Defterdarı izzet PATAN'ın,
Kırklareli Defterdarlığına Van Defterdarı Mehmet DURUSOY'un,
Van Defterdarlığına Murtaza KAMAR'm,
Denizli Defterdarlığına Corum Defterdarı Ali SORMAZ'm,
Corum Defterdarlığına İğdır Defterdarı Durak SERCAN'm,
İğdır Defterdarlığına Abdulkadir BUYUKFIRAT'm,
Rize Defterdarlığına Ardahan Defterdarı Mehmet DOĞAN'm,
Ardahan Defterdarlığına Doğan ADIGUZEL'in,
Gaziantep Defterdarlığına Metin TAMKOC'un, .
İsparta Defterdarlığına Ağrı Defterdarı Nazım KAYA'nm,
Ağrı Defterdarlığına Mehmet TURAL'm,
Kastamonu Defterdarlığına Karaman Defterdarı İhsan MİNTAŞ'ın,
Kahramanmaraş Defterdarlığına Bitlis Defterdarı Mehmet COBAN'm,
Bitlis Defterdarlığına Ferit OZCELİK'in,
Ordu Defterdarlığına Kemalettin IŞIK'm,
Sinop Defterdarlığına Naci GUNAYDIN'm,
Bartın Defterdarlığına Muhammed Osman ŞENER'in,
Artvin Defterdarlığına İbrahim B AYRAKTAR'm,
Diyarbakır Defterdarlığına Batman Defterdarı Mecit OZDEMİR'iıı,
Batman Defterdarlığına Ali Osman BİLGİLİ'nin,
Erzincan Defterdarlığına Kars Defterdarı Huseyin SAVAN'm,
Kars Defterdarlığına Senem TOPAL'm,
Erzurum Defterdarlığına Fahrettin PALAOGLU'nun,
Bayburt Defterdarlığına Yuksel ERTEKİN'in,
Bingol Defterdarlığına Mesut AKBULUT'un,
Şımak Defterdarlığına Muğdat ENTERİLİ'nin,
Tunceli Defterdarlığına Tahir BAYINDIR'ın,
atanmaları 657 sayılı Kanunun 68/B ve 76 ncı maddeleri ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun gorulmuştur.

Maliye Bakanlığından:
Karar Sayısı : 2016/970

1. Acık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +3600 ek gostergeli Vergi Başmufettişliklerine Osman OZTURK, Hakan BOZTAŞ ile Nihat OZCAN'ın atanmaları, 657 sayılı Kanunun 68/B ve 76 ncı maddeleri, 375 sayılı Kanun Hukmunde Kararnamenin ek 18 inci maddesi ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun gorulmuştur.

Milli Eğitim Bakanlığından:
Karar Sayısı : 2016/625

1. Acık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +6400 ek gostergeli Ortaoğretim Genel Mudurluğune Ercan TURK'un atanması, 657 sayılı Kanunun 76 ncı maddesi ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun gorulmuştur.
2. Bu Kararı Milli Eğitim Bakanı yurutur.

Karar Sayısı : 2016/626

1. Acık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +6400 ek gostergeli Olcme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Mudurluğune Doc. Dr. Bayram CETİN'in atanması, 657 sayılı Kanunun 74 uncu maddesi ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun gorulmuştur.

Karar Sayısı : 2016/630

1. Acık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +3600 ek gostergeli Erzincan İl Milli Eğitim Mudurluğune Aziz GUN'un atanması, 657 sayılı Kanunun 71 ve 76 ncı maddeleri ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun gorulmuştur.

Milli Savunma Bakanlığından:
Karar Sayısı : 2017/24

1. Boş bulunan Makina ve Kimya Endustrisi Kurumu Genel Mudurluğu Yonetim Kurulu Uyeliğine, Tumgeneral Gursel YUZ'un atanması, 233 sayılı Kanun Hukmunde Kararnamenin 6 ve 8 inci maddeleri gereğince uygun gorulmuştur.
2. Bu Kararı Milli Savunma Bakanı yurutur.

Milli Savunma Bakanlığından:
Karar Sayısı : 2017/31

1. Acık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +3600 ek gostergeli Personel Genel Mudur Yardımcılığına Adem ARSLAN'ın atanması, 657 sayılı Kanunun 59 ve 93 uncu maddeleri ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun gorulmuştur.
2. Bu Kararı Milli Savunma Bakanı yurutur.

Orman ve Su İşleri Bakanlığından:
Karar Sayısı : 2017/47

1. Devlet Su İşleri Genel Mudurluğunde acık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +3000 ek gostergeli 4. Bolge Mudurluğune (Konya) Birol CINAR'ın atanması, 657 sayılı Kanunun 71 ve 76 ncı maddeleri ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun gorulmuştur.
2. Bu Kararı Orman ve Su İşleri Bakanı yurutur.

Orman ve Su İşleri Bakanlığından:
Karar Sayısı : 2016/750

1. Orman Genel Mudurluğunde acık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +3600 ek gostergeli Genel Mudur Yardımcılığına Ahmet İPEK'in atanması, 657 sayılı Kanunun 76 ncı maddesi ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun gorulmuştur.
2. Bu Kararı Orman ve Su İşleri Bakanı yurutur.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığından:
Karar Sayısı : 2016/810

1- Karayolları Genel Mudurluğunde acık bulunan 1 inci derece kadrolu ve + 3000 ek gostergeli Van 11 inci Bolge Mudurluğune Ahmet Turan GULHAŞ'm atanması,
657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 76 ncı maddesi ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun gorulmuştur.
2- Bu Kararı Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Balom yurutur.