Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakanlar Kurulunca Prof. Dr. Hatipoğlu'nun YOK uyeliğine secimini onayladı ve 6 universiteye rektor atadı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlar Kurulunca Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun Yuksekoğretim Kurulu (YOK) uyeliğine secilmesini onayladı ve 6 universiteye rektor atadı.
Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan acıklamaya gore, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yuksekoğretim Kurulu Uyeliğine, Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun Bakanlar Kurulunca yapılan secimini, 2547 sayılı Yuksekoğretim Kanununun 6'ncı maddesinin (b) fıkrası gereğince onayladı.
ATAMA KARARLARI
Abdullah Gul Universitesi Rektorluğune, Prof. Dr. İhsan SABUNCUOĞLU'nun Atanması Hakkında Karar (No: 2017/16)
Cankırı Karatekin Universitesi Rektorluğune, Prof. Dr. Hasan AYRANCI'nın Atanması Hakkında Karar (No: 2017/17)
Iğdır Universitesi Rektorluğune, Prof. Dr. Mehmet Hakkı ALMA'nın Atanması Hakkında Karar (No: 2017/18)
İbn Haldun Universitesi Rektorluğune, Prof. Dr. Recep ŞENTURK'un Atanması Hakkında Karar (No: 2017/19)
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Universitesi Rektorluğune, Prof. Dr. Mazhar BAĞLI'nın Atanması Hakkında Karar (No: 2017/20)
Siirt Universitesi Rektorluğune, Prof. Dr. Murat ERMAN'ın Atanması Hakkında Karar (No: 2017/21)
11 Mart 2017 tarihli atama kararları Nihat Hatipoğlu, YOK uyeliğine secildi