Başbakan Yardımcılığı, Adalet Bakanlığı, Bilim Sanayi, Gıda Tarım ve Hayvancılık, Gumruk ve Ticaret, Kultur ve Turizm, Maliye, Milli Savunma ile Orman ve Su İşleri Bakanlıklarına ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Başbakan Yardımcılığı, Adalet Bakanlığı, Bilim Sanayi, Gıda Tarım ve Hayvancılık, Gumruk ve Ticaret, Kultur ve Turizm, Maliye, Milli Savunma ile Orman ve Su İşleri Bakanlıklarına ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
Bugunku sayıda yayımlanan kararlara gore, Başbakan Yardımcılığına bağlı T.C. Devlet Demir Yolları İşletmesi Genel Mudurluğunde boş bulunan Yonetim Kurulu Uyeliğine (Hazine) Salih Sevim, Kıyı Emniyeti Genel Mudurluğu Yonetim Kurulu Uyeliğine (Hazine) Abdullah Ozturk atandı.
Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığına Doc. Dr. Yalcın Buyuk'un yeniden ataması gercekleştirilirken, İkinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Ortopedi ve Travmatoloji Uyeliğine Uzm. Dr. Mehmet Ali Selcuk, Ucuncu Adli Tıp İhtisas Kurulu Ortopedi ve Travmatoloji Uyeliğine Uzm. Dr. Selahattin Kuşhan, Dorduncu Adli Tıp İhtisas Kurulu Adli Tıp Uyeliğine Uzman Dr. Levent Ortakoylu, Dorduncu Adli Tıp İhtisas Kurulu Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uyeliğine Uzm. Dr. Abdulkadir Tabo, Altıncı Adli Tıp İhtisas Kurulu Başkanlığına Adli Tıp Kurumu Altıncı Adli Tıp İhtisas Kurulu Adli Tıp Uyesi Uzm. Dr. Hasan Ağrıtmış, Yedinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Adli Tıp Uyeliğine Uzm. Dr. Umman Şen, Yedinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Adli Tıp Uyeliğine Uzm. Dr. Belkıs Yapar, Sekizinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Başkanlığına Adli Tıp Kurumu Birinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Birinci Adli Tıp Uyesi Dr. Huseyin Sarı atandı.
İkinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Başkanlığına Maltepe Universitesi Tıp Fakultesi Oğretim Uyesi Yrd. Doc. Dr. Kağan Gurpınar'ın, İkinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Kalp ve Damar Cerrahi Uyeliğine İstanbul Medeniyet Universitesi Tıp Fakultesi Oğretim Uyesi Doc. Dr. Ebuzer Aydın'ın, İkinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uyeliğine İstanbul Universitesi Tıp Fakultesi Oğretim Uyesi Doc. Dr. Kadir Serkan Orhan'ın, İkinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Ortopedi ve Travmatoloji Uyeliğine İstanbul Medipol Universitesi Tıp Fakultesi Oğretim Uyesi Prof. Dr. Ahmet Murat Bulbul'un, Yedinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uyeliğine İstanbul Universitesi Cerrahpaşa Tıp Fakultesi Oğretim Gorevlisi Prof. Dr. Ziya Salihoğlu'nun, Yedinci Adli Tıp Kurulu Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uyeliğine Adli Tıp Kurumu İkinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uyeliğini ikincil gorevi olarak yuruten İstanbul Universitesi Tıp Fakultesi Oğretim Uyesi Prof. Dr. MOehmet Gumuş'un, Yedinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Uroloji Uyeliğine Sağlık Bilimleri Universitesi Tıp Fakultesi Oğretim Uyesi Prof. Dr. Ali İhsan Taşcı'nın, Yedinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Ortopedi ve Travmatoloji Uyeliğine Sağlık Bilimleri Universitesi Tıp Fakultesi Oğretim Uyesi Prof. Dr. Akif Kaygusuz'un, Yedinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Beyin ve Sinir Cerrahisi Uyeliğine Acıbadem Universitesi Sağlık Hizmerileri Meslek Yuksekokulu Oğretim Uyesi Prof. Dr. Nezih Ozkan'ın, Yedinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Deri ve Zuhrevi Hastalıkları Uyeliğine İstanbul Universitesi Cerrahpaşa Tıp Fakultesi Oğretim Uyesi Doc. Dr. Zekai Kutlubay'ın, Sekizinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Acil Tıp Uyeliğine İstanbul Universitesi Cerrahpaşa Tıp Fakultesi Oğretim Uyesi Prof. Dr. İbrahim İkizceli'nin, Sekizinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Anesteziyoloji ve Reanimasyon uyeliğine İstanbul Medipol Universitesi Tıp Fakultesi Oğretim Uyesi Prof. Dr. Huseyin Oz'un gorevlendirilmesi uygun goruldu.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Muşavirliğine, Mahmut Turk atandı.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Muşavirliklerine, Rehberlik ve Teftiş Başkanı Munir Uğuz ile Tarım İşletmeleri Genel Mudur ve Yonetim Kurulu Başkanı Mehmet Taşan atandı.
Gumruk ve Ticaret Bakanlığı Gumruk ve Ticaret Başmufettişliklerine, Gumruk ve Ticaret Mufettişleri Serkan Erol, Melih Gulbay, Cengiz Celik, Ahmet Akdemir, Kadir Sarıkaya, Erhan Gokce, Silvan Mutlu, Cağatay Avcı, Lutfi Uyanık, Ahmet Oğuz Ozgur, Cahit Teoman Dağcı, Engin Iğdır, Mustafa Alıcı, Eren Zengin, Mehmet Yakuta ile Ertuğrul Colak atandı.
Kultur ve Turizm Bakanlığı Muşaviri Cihan Aydın başka bir goreve atanmak uzere gorevden alındı.
Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Mudur Yardımcılığına Fikri Yıldırım getirildi.

Milli Savunma Bakanlığında acık bulunan 1'inci dereceli mufettişliklere, İş Mufettişleri Devrim Erturk ve Uğur Koc'un, 3'uncu dereceli mufettişliklere, Vergi Mufettişi Bilal Bakır ile İş Mufettişi Emrah Korkmaz'ın, 5'inci dereceli mufettişliklere, Vergi Mufettişleri Mehmet Ali Albayrak, Serhan Karamanoğlu, Lutfi Ozkul ve Alper Ozdemir ile İş Mufettişi Mehmet Mirac Mamık'ın atanmaları uygun goruldu.
Orman ve Su İşleri Bakanlığında acık bulunan Eskişehir Orman Bolge Mudurluğu gorevine ise Recep Temel'in ataması gercekleştirildi.