Arkadaşlar merhaba usb format attim knight online oyununu oynuyorum ve oyuna giriyorum alt f4 cekermiş gibi kendini kapatiyor ve hata raporu verıyor windows olay goruntuleyicisinden baktim bu hata raporunu veren syswow64-Kenrel.32dll ve bu dll bozuk olduğu kanatıne vardım dll suites dll fixer gibi programlarla tarattim bozuk gorunmuyor ve dedim değiştireyim bir şekilde bu dll degiştirdim 64 bit olanini buldum internetten bilgisayara reset attim ve actigimda 0cb000007b gıbı bir hata geliyor yanlış hatırlıyamıyorsam hic bir exe li dosyayi veya programi acamiyorum ve cmd ye veya windows+r ye regsvr32 c:/windows/syswow64/kernel32.dll yapiyorum yuklendı ama bulunamadı gıbı entegre etmıyor yanı sorun tam olarak nedır bılen bırısı bana gercekten yardımcı olabılırmı 5 defa format attım hepsınde aynı hata? windows 7 64 bit kullaniyorum format atmadan once rahatlıkla gırebılıyordum pc viruslu diye format attim home basic da denedim ultimate midir nedir onda denedim cozum olmadi Kafayi yemek uzereyim knight kendi giriş sorunlarındakı herseyı yaptım bu kernel ... neden bole yapiyor
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- işletim Sistemleri
- Windows 7
- Arkadaşlar merhaba Kernel32.dll hata modulu