Cihazım A10s.
Cihaza Android surum duşurme yapacaktım ama 'SW rev check fail fused 4 binary 3' hatası aldım. Hatayı incelediğimizde Samsung'un en guncel surum yuklenmiş cihazlara Android surum duşurulme yapılamadığını oğrendim. Bu daha once S10s cihazımda da başıma geldi. Ben de en yeni surum ile kullanmaya devam ettim. Sonra bari cıkayım download moddan dedim ve cıktım. Tekrar acayım diye guc tuşunu basılı tutarken ekranın acık olduğunu fark ettim. Ekran AMOLED olmadığı icin siyah ekranda bile acık olduğu belli oluyor. Guc tuşuna basılı tutuyorum siyah ekran kapanıyor ekranın kapalı hali 1 saniye gozukuyor sonra tekrar kendi kendine siyah ekranda kalıyor. Neye basarsam basayım duzelmedi siyah ekran acık oylece duruyor. Ne yapmalıyım hocalarım? Taktik verin başım ağrıyacak belli.
Odin'de download mod acık gozukuyor ROM kurayım bari diyorum yine hata veriyor. Fazla kurcalamak istemiyorum guc tuşu ve ses arttırma tuşuna basıyorum guc tuşu ve ses kısma tuşuna basıyorum ama nafile siyah ekran 1 saniyeliğine kapanıp tekrar eski haline donuyor cihaz. Ne Samsung logosu var ne de başka bir şey kafayı yiyeceğim.