Merhaba arkadaşlar, bugun babama telefon aldık, aslında Nokia L720 aldırıcaktım, benim cok hoşuma gitmişti ama babam illa samsung alın dedi. Kendisi evde değildi işteydi, gidip aldık. Telefonu gordu, cok buyuk bunu kullanamam dedi, bende S3 Mini'mi ona verdim, Grand Neo'yu ben aldım.
Ozellikleri ile başlıyayım,
5 MP 720P Kamera (L920'den daha guzel cekiyor, kamera super.)
1 GB RAM
Android 4.2.2
Cortex A7
5.1 İnch ekran
8 GB Telefon hafızası
2100mA batarya
Kutu acılımına gecelim.
(Grand Neo ile cekildi.)
(Grand Neo ile cekildi.)
(Grand Neo ile cekildi.)
Kutuyu actığımızda telefon karşılıyor, tabi kutunun icinde telefon yok, cunku şuan resimleri cekiyor.
Kutu icerisinden, bir adet telefon, şarj makinesi, kulaklık, ve USB kablosu cıkıyor. Şarj makinesi resimde yok fişe takılı, cıkarmaya uşendim. Rengini merak ederseniz beyaz.
Kulaklık tasarım bayaa değişik, ama harika.
Telefona gecelim, Samsung'un herzamanki tasarımı. (Lumia 920 ile cekildi.)
(Lumia 920 ile cekildi.)
Kilit duğmesine biraz sert basmak gerekiyor. (Lumia 920 ile cekildi.)
Logolar fazlasıyla buyuk.
Kullanıcı deneyimi :
Oncelikle tasarım olarak guzel. Ben bu kadar guzel ve iyi calışacağını zannetmemiştim. Kamerasınıda kotu sanmıştım, ama beni şaşırttı. Gercekten harika, ve cok hızlı cekiyor. Şuan birkac oyun yukledim, yarında video cekmeye calışacağım. Aslında bugunde cekebilirdim, ama yarın sınav olduğu icin hızlıca resimleri cektim. Yarın buyuk ihtimal videoda gelecek. İlk actığımda telefon donuyordu, ama sonra kendine geldi. Şarj konusuna gelirsek, %2'de ekranı neredeyse 30 dakika acık bıraktım, Wi-Fi, Bluetooth aklınıza ne gelirse actım hepsini. Ama %2'den aşağıya inmedi. Guc tasarrufu modu falanda acık değildi. Yarın konuyu biraz daha duzenleyeceğim, dediğim gibi yarın sınavım var. Şimdilik bununla idare edin. İyi forumlar!