Oncelikle merhaba. Bugun telefonuma Custom ROM atcaktım LineageOS 20.0. fakat bir şeyler ters gitti. ROM'u bir kere kurdum hata vermedi. Actığımda GApps (Google apps) olmadığını gordum ve tekrar TWRP Moduna gecip GApps yuklemeye calıştım. Fakat Storage Low error verdi. Kısaca yerin yok diyordu ama yerim vardı bu hatayı cozmek icin uğraştım ve bayağı şey karıştırdım. Fakat bir turlu cozemedim. En son telefon acılırken boot ekranında takıldı ve ROM'u yeniden flashliyim derken Partition'lardan secimi System image yerine super ( System vendor product) yaptım. Ve telefonu actığımda boot simgesi bile gelmedi artık acılıp kapandı surekli telefon. TWRP'den ROM'u bir daha atmak icin TWRP'ye girdim. Bu sefer System imageye atcaktım fakat seceneklerde System image kaybolmuştu.

Başka şeyler flashlamayı denedim fakat surekli bana System ve system_root invalid argument hatası verdi. 2 gundur bu problemi cozmeye calışıyordum. Odin'den stock ROM flashlayıp ondan sonra bir daha TWRP kurmak istedim fakat Odin'de surekli hata veriyordu. Bu sefer de indirdiğim stock ROM'un icerisine girdim AP olan klasorde ki dosyaları tek tek TWRP'de ki Partition kısımlarına attım fakat recoveryi de atınca TWRP gitti ve telefon sadece Odin mode de acılmaya başladı. Telefon şu an surekli olarak kendini Odin modda başlatıyor ve ustte load_boot_images: İnvalid magic yazıyor. İnternette cozumune baktım fakat Odin'den yapıyorlardı aynı şekilde bende denedim fakat telefonum Odin'de gozukmuyordu. Şu anda elimde yapacak bir şeyim kalmadı artık size soruyorum ne yapmam gerek bu durumdan kurtulmam icin? Bana bir uygulama veya bir şey onerebilir misiniz?