8 Mayıs 2021 Tarihli resmi gazetede yayımlanan Atama Kararnamesi ile Tarım ve Orman Bakanlığı, Kultur ve Turizm Bakanlığı, Maden Tetkik ve Arama Genel Mudurluğu, Turkiye Komur İşletmeleri Kurumu, ile bazı mudurluklere atama yapıldı. Resmi Gazetede yayımlanan kararnamenin pdf hali icin tıklayın.
MADEN TETKİK VE ARAMA GENEL MUDURLUĞU
Genel Mudur Yardımcıları Akan GULMEZ ve Ercan DEMİRYUREK, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince gorevden alınmıştır.
TURKİYE KOMUR İŞLETMELERİ KURUMU
Genel Mudurluğunde acık bulunan Yonetim Kurulu Uyeliğine, 233 sayılı Kanun Hukmunde Kararnamenin 8 inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 uncu maddeleri gereğince Leman CETİNER atanmıştır.
KULTUR VE TURİZM BAKANLIĞI
Personel Genel Muduru Ahmet YILMAZ gorevden alınmış,
Personel Genel Mudurluğune, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Nihat Umut DOKTUR atanmıştır.
Kultur ve Turizm Bakanlığı Antalya İl Kultur ve Turizm Muduru İbrahim ACAR, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince gorevden alınmıştır.
KOSGEB
Kucuk ve Orta Olcekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığına 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 uncu maddeleri gereğince Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Yonetim Hizmetleri Genel Muduru Hasan Basri KURT atanmıştır.
SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI
Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Mudurluğune, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 uncu maddeleri gereğince Prof. Dr. İlker Murat AR atanmıştır.
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında acık bulunan Milli Teknoloji Genel Mudur Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 uncu maddeleri gereğince İlknur İNAM atanmıştır.
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında acık bulunan Yonetim Hizmetleri Genel Mudur Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 uncu maddeleri gereğince Erdal ANIK atanmıştır.
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında acık bulunan Mufettişliğe, yapılan yeterlik sınavında başarı gosteren Mufettiş Yardımcısı Emine Ruveyda HACIFAZLIOĞLU 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 uncu maddeleri gereğince atanmıştır.
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
Bitkisel Uretim Genel Mudurluğune, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 uncu maddeleri gereğince Şeker Dairesi Başkanı Mehmet HASDEMİR atanmıştır.
3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 uncu maddeleri gereğince Meteoroloji Genel Mudurluğu;
- 8. Bolge Muduru Yusuf ULUPIN AR,
- 10. Bolge Muduru Yucel YUCE,
- 12. Bolge Muduru Yalcın UN,
- 13. Bolge Muduru Taner ERDOĞAN,
gorevden alınmış,
- 8. Bolge Mudurluğune Barış OZGUN,
- 10. Bolge Mudurluğune Ahmet SAĞLAM,
- 12. Bolge Mudurluğune Huseyin ARABACI,
- 13. Bolge Mudurluğune Omer Faruk KAYA,
atanmıştır.
TİCARET BAKANLIĞI
3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4 uncu maddeleri gereğince, Ticaret Bakanlığı Bakan Yardımcısı Gonca Işık YILMAZ BATUR gorevden alınmıştır. Bakan Yardımcılığına Mustafa TUZCU atanmıştır.
ABDULLAH GUL UNİVERSİTESİ
Abdullah Gul Universitesi Rektorluğune, 2547 sayılı Yuksekoğretim Kanununun 13 uncu maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci, 3 uncu ve 7 nci maddeleri gereğince Prof. Dr. Cengiz YILMAZ atanmıştır.