4 Eylul 2021 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararına gore Maden Tetkik ve Arama Genel Mudurluğu, Doğu Akdeniz Bolge Muduru Ali AYDIN, Ege Bolge Muduru Aytekin TURKEL gorevden alındı. Turkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Muduru ve Yonetim Kurulu Başkanı Ali İhsan UYGUN gorevden alındı yerine Abdulkerim Murat ATİK atandı. ATAMA KARARLARI
CALIŞMA VE SOSYAL GUVENLİK BAKANLIĞI
Bilgi Teknolojileri Genel Mudurluğune, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 uncu maddeleri gereğince Nejat FIRAT atanmıştır.
3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 uncu maddeleri gereğince
Maden Tetkik ve Arama Genel Mudurluğu,
- Doğu Akdeniz Bolge Muduru Ali AYDIN,
- Ege Bolge Muduru Aytekin TURKEL,
gorevden alınmış,
- Ege Bolge Mudurluğune, Marmara Bolge Muduru Burhanettin YUCE,

- Marmara Bolge Mudurluğune Afşin EKMEKYAPAR,
atanmıştır.
Sermaye Piyasası Kurulu Başkan Vekili Taha Meli ARVAS, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 119 uncu maddesi, 375 sayılı Kanun Hukmunde Kararnamenin ek 35 inci maddesi ve 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince gorevden alınmıştır.
SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI
Başmufettişliğe, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 uncu maddeleri gereğince Mufettiş Selahattin BAYRAM atanmıştır.

Et ve Sut Kurumu Genel Mudurluğu
I. Hukuk Muşavirliğine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 uncu maddeleri gereğince Şeyhmus Hayrullah KARAGOZ atanmıştır.
233 sayılı Kanun Hukmunde Kararnamenin 6 ncı maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4 uncu maddeleri gereğince Turkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Muduru ve Yonetim Kurulu Başkanı Ali İhsan UYGUN gorevden Alındı
YERİNE
Turkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Mudurluğune ve Yonetim Kurulu Başkanlığına Abdulkerim Murat ATİK atanmıştır.

3 Eylul 2021
Recep Tayyip ERDOĞAN