Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Vakıflar Genel Mudurluğune ilişkin atama kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı. ATAMA KARARLARI
Vakıflar Genel Mudurluğu
Genel Mudur Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 uncu maddeleri gereğince Cevre ve Şehircilik Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı Aydın Cem ASLANBAY atanmıştır.
Milli Eğitim Bakanlığı
Oğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Mudurluğune, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 uncu maddeleri gereğince Cevdet VURAL atanmıştır.
Yuksekoğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Mudurluğune, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 uncu maddeleri gereğince Cemal YILDIZ atanmıştır.
3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4 uncu maddeleri gereğince, Milli Eğitim Bakanlığı Ortaoğretim Genel Muduru Cengiz METE gorevden alınmış
YERİNE
Ortaoğretim Genel Mudurluğune Halil İbrahim TOPCU atanmıştır.
Bursa İl Milli Eğitim Mudurluğune, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 uncu maddeleri gereğince Serkan GUR atanmıştır.
SAĞLIK BAKANLIĞI
Karar: 2021/493 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4 uncu maddeleri gereğince Sağlık Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Muduru Adem KESKİN gorevden alındı
YERİNE
Hukuk Hizmetleri Genel Mudurluğune Huseyin DUNDAR atanmıştır.
8 Ekim 2021
Recep Tayyip ERDOĞAN
CUMHURBAŞKANI