11 Aralık 2021 tarihli atama kararlarına gore Calışma ve Sosyal Guvenlik Bakanlığı, Genclik ve Spor Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ile Kapadokya Universitesine ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Calışma ve Sosyal Guvenlik Bakanlığı
İş Başmufettişliğine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 uncu maddeleri gereğince İş Mufettişi Ufuk YUKSEKOVA atanmıştır.
Genclik ve Spor Bakanlığı
- Ağrı Genclik ve Spor İl Mudurluğune İsmail CALGAN,
- Edirne Genclik ve Spor İl Mudurluğune Selim AK,
- Kars Genclik ve Spor İl Mudurluğune Nedim ASLAN,
3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 uncu maddeleri gereğince atanmıştır.
Milli Eğitim Bakanlığı
Gumuşhane İl Milli Eğitim Muduru Şeydi DOĞAN, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince gorevden alınmıştır.
Milli Eğitim Bakanlığında acık bulunan Diyarbakır İl Milli Eğitim Mudurluğune, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 uncu maddeleri gereğince Antalya İl Milli Eğitim Muduru Yuksel ARSLAN atanmıştır.
Kapadokya Universitesi
Rektorluğune, 2547 sayılı Yuksekoğretim Kanununun 13 uncu maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci, 3 uncu ve 7 nci maddeleri gereğince Prof. Dr. Hasan Ali KARASAR atanmıştır.
10 Aralık 2021
Recep Tayyip ERDOĞAN
CUMHURBAŞKANI