İstanbul Şile'de botta tartıştığı kadını doven bir kişi sahildekiler tarafından goruntulendi. Gorgu tanığı, cevredekilerin olaya sessiz kalmasına tepki gosterdi. Şile Ağlayankayalar mevkiinde acıkta bulunan botun uzerindeki erkeğin yanındaki kadını dovmesi sahildeki kişiler tarafından goruntulendi.
Sahilde arkadaşlarıyla vakit geciren Mustafa Savaş ise kadının cığlıklarını duydu.
Polisi ve ardından sahil guvenlik ekiplerini arayan Savaş, sahilden yaklaşık 300 metre uzaklıktaki botu cep telefonu kamerasıyla kaydetti.
"SESSİZ KALDILAR"
Kadını acımasız bir şekilde denizin ortasında dovduğunu dile getiren gorgu tanığı Mustafa Savaş, "Mudahale etmek istedim. Ama uzak mesafedeydi. Ama sesi geliyordu, bağırış cığlık sesleri geliyordu. Ve hemen yanında plaj vardı. Plajda, can kurtarma ekipleri vardı. Ama sessiz kaldılar." dedi.
Cevredekilerin mudahale etmememesine tepki gosteren Savaş, "Ben hemen polisi aradım. Sahil guvenliğe yonlendirdiler. Sahil guvenliği aradım. Sahil guvenlik hemen geleceğini soyledi ama olaydan bir saat sonra geldiler." ifadelerini kullandı.