Arkadaşlar merhaba Windows'un sitesinden Windows 7 RC 64 Bit'i indirdim ve Rar formatından cıkarttım dvd ye kaydettim ve bilgisayara yuklemek icin yeniden başlatıp biostan first boot device'ı cd-rom olarak ayarlayıp ayarları kaydettikten sonra cıktım bilgisayar yeniden başladığında boot from cd/dvd cıkıyor ama herhangi bir tuşa basmama rağmen yuklemeye gecmiyor BOOT etmiyor Xp cd si takıyorum aynı işlemleri tekrarlıyorum bir sorun cıkmıyor. Wındows 7 RC'nin Rar formatından cıkarttığım klasorun icinde(setup,boot,efi,sources,support,upgrate,auto run,bootmgr,bootmgr.efi) turunde dosyalar iceriyor iso formatına uygun birşey yok gibi ve bir turlu bilgisayarıma tek işletim sistemi Windows 7 olarak kuramadım anca 2. işletim sistemi olarak windows acıkken D ye kurabildim, icindeki dosyaları ultraISO programıyla ISO formatına cevirdim nero ile DVD ye yazdım ve tekrar denedim yine bilgisayarı yeniden başlatıp dvd den onyukleme icin gerekli ayarları biostan yaptım ama telrar aynı sorunla karşılaştım yani yine boot etmedi birturlu olmadı acaba sata formatına mı uygun değil onu da anlayamadım onerileriniz arasında sata formatına cevirmeyi de anlatabilirseniz cok sevinirin acil yardimlarınızı bekliyorum şimdiden cok teşekkurler