2023-2024 eğitim-oğretim yılının başlamasına sayılı gunler kalırken Manisa'nın Sarıgol ilcesindeki Şehit Esin İlkoğretim Okulu'nun mudur ve oğretmenleri el ele vererek butun okulun boya badanasını yaptı. Sarıgol'de bircok okulun oğretmen ve idarecileri okullarının boya ve badanasını yapıyor. Sarıgol Şehit Esin İlkoğretim Okulu mudur ve oğretmenleri de ornek bir calışmaya imza attı. Birlikte okulun ic kısımlarını boyadıklarını anlatan Şehit Esin İlkoğretim Okulu Muduru Mehmet Altıntaş şunları soyledi:
"Her zaman ekip sağlam olacak. Sedat Aydın hocamın uzmanlığında, ben, yardımcım Fatih Karpuz ve Rehberlik hocamız Fatih Dumlupınar'ın destekleri ile okulumuzun icini tamamen boyadık. Koridorlar ve sınıflarımızı boyadık. İş guvenliği sebebiyle dış cepheyi boyamadık. Bu ozverili calışmayı yapan mesai arkadaşlarıma teşekkur ederim."
"Fedakar oğretmenlerimizi tebrik ederim"
Sarıgol İlce Milli Eğitim Muduru Cezmi Yıldırak, Sarıgol'de bircok okulda eğitim ve oğretim hazırlığının devam ettiğini ifade ederek, "Okullarımızda boya badana, cevre duzenlemesi, okulların ders arac ve gereclerinin tamamlanması okulların hijyenik olması gibi calışmalar devam etmekte. Okullarını boya ve badana yapan fedakar oğretmen arkadaşlarıma da teşekkur ederim" dedi.
Oğretmenlerin ornek calışması oğrenci velileri tarafında da takdirle karşılandı.