01,32 de kurulama başladım.
01,37 Expanding Files bitti yani kurulum bitiyor aşamasına gelebildi.
01,42 Kurulum tamamlanma aşaması ekran kartımı yukledi

01,43 Kurulum Bitti.
01,47 Seri NUmaram arızalı cıktı 2 dk zaman kaybım var. Seri numarası girmeden kurulama devam ettim :S
01,51 Masaustu tamamen acıldı. (2 dk lık zman kaybına rağmen)
2dk zaman kaybı dahil toplam 19 dakika da driverlar dahil seven kurulumunu tamamladım lutfen dikkat harici programları kurmadım sadece driver ve seven (ofis, winamp vs gibi prg lar haric)
Kurulum Notlarım :
Kurulum şekli vista ile aynı. Daha şekilli beklerdim.
Masaustu acılmadan evvel performans olcen kısım oldukca sade ve siyah bir pencere ki bu cok can sıkıcı ama vista kadar uzun surmuyor.
Ve cok sevindiğim birşey

Bir sevindirici haber daha beta balığını benden baska seven birileri birşeyler daha

Media Player a şık bir gorunum vermişler. İLk actığım muziği bozdu ancak diğerlerinde herhangi bir sorun almadan dinleyebildim.
İşlemci ve ram kullanımı konusunda oldukca stabil ve kararlı. Yormuyor makineyi 500 mb civarı bir ram harcıyor
Kenar cubugu aracları bir kenara hapsedilmek yerine ozgur bırakılmış ki buda farklı ve kişleştirilebilire guzel ornek sevdim.
Denediğim Oyunlar : lutfen dikkat goruntu ayarları yuksek seviyede denendi...
Hard Track (Meşhur Tır Oyunu) herhangi bir problemle karsılasmadan oyunu oynabildim.
Counter Strike ve Half Life Sorun cıkarmadılar.
UNderground ve Undergroun2 herhangi bir sorun vermediler hatta vista da oynarken takılan underground2 seven da takılmadı.
Fifa 2002 sorunsuz bir şekilde oynayabildim.
NFS Pro Street Herhangi bir sorunla karılasmadım

Call Of Dutty Serisi yine sevindirici ki herhangbir sorun yok
Crysis serisi sorunsuz seriden kastım 1 ve 2

Artı ve Eksiler :
vista bilgisayarıma 5.0 puanı verirken seven 5.3 verdi ekran kartım 7.9 gorebildi sonunda

Kurmaya calıştığım bir tek program da uyum sorunu yasadım Deamon Tools sanal surucu programları bu da eksisi ancak farklı alternetif programlar kullanarak bu eksi gecersiz kalabilir dusuncesindeyim.
Su ana kadar duşunursek resmi surum olmamasına rağmen vistayı unutturacak bir kapasiteye sahip.
Bence vista kullanmak anlamsız su an icin.
ve xp sever arkadaşlara bi uzucu haberim var sanıyorum xp nin artık emekli olma vakti geldi :S