Selamun Aleykum arkadaşlar...Bir sorum olacak...Her zamanki gibi teknik bir soru

Ben Vista ultimate kullanıcısıyım..Windows 7 hali ile yakın zamanda coğu arkadaşımızın gececeği bir sistem olacak...Malum vista donanımları cok bol harcıyor..Sorum şu olacak..Vistadaki ayarlarımız ve kurduğumuz programları tamami ile Windows 7 ye nasıl aktarabiliriz..Ben vistada Complete Pc Yedeklemesini kullanıyorum ve External Hard Diskime sık sık yedeğimi alıyorum..Fakat malum herhangi bir sorunda Complete Pc Yedeklemesini yuklediğimizde vistanın aynısını yukleyecek...Şimdi ben ileride Windows 7 tam surum olarka cıktığında c ye tamamen format atıp onu kuracağım..Ama malum onlarca kurulu programlarım,ayarlarım var...Muzik video benzeri şeylerimi zaten externala atıyorum ama program files im filan silinecek..Bunu Pc Complete Yedeklemesi ile de geri getiremem windows 7'deyken..Cunku bu defa Windows 7yi silip vistamın aynısını kuracak o yedek..Adı ustunde ...

Dosya ve Ayar aktarma sihirbazını duşundum...Ama hic denemediğim icin soruyorum Windows7 icin..Vistayı Ayar ve Dosya aktarma sihirbazı ile Externala yedeklediğimde Windows 7yi kurduğumda bu ayarları acabilecekmiyim..

Biraz uzun oldu ama umarım bilen arkadaşlar anlamıştır beni...Şimdiden teşekkur ediyorum yardımlar icin..