Bilgisayarı Vatandan almış bulunuyorum urun windows 8'li gelmiş bulunuyor. Dış gorunuş olarak guzel ama parmak izi bırakıyor. Touchpad hic sevmedim ve alışamadım. Urunun sorunları cok fazla. Wifi bağlanıyor bağlanmıyor arada gidiyor surucler guncellenmesine rağmen wifi eskisi gibi. Bilgisayarı kapata basınca bazen kapatmıyor pili cıkarmak zorunda kalıyorum 30 dk ışıkların sonmesini bekledim ama kapanmadı.

4. gunde mavi ekran hatası verdi windows 8 de uzgun yuz oluyor. Bilgisayar bazen kapanıcagına baştan acılıyor ve pil hatası veriyor.
Bunların dışında bilgisayarda bazen internete bağlanmayı başardım ısınma diye birşey yok bu bilgisayarda. Bazı oyun denemeleri yaptım (fifa 13, nfs shift 2 unlesashed) full ayarlada full hd kasmadan oynadım az ısınma yapınca turbo fanı acıyorum ve duzeliyor. Urunun ozellikleri belli fiyatına gore guzel ancak google chrome tıkladgımda yada bir oyuna girdigimde 2005 yılındaki bilgisayarımdan yavaş giriyor.

Almak isteyenler yukardaki şeyler sorun olmuyacaksa (cozumleri yok hic birinin ben cozerim diye aldım boyle ortada kaldım) alabilirler yarın vatana servise vermek icin gidicem, yada para iadesi icin incelemem bu kadar.