site bilgileri
site acılış tarihi 2019-11-21
domain bitiş tarihi: 2020-11-21
domain turhost ucretsi transfer
sistem havuz sistemdir sadece yıllık 100tl ucreti vardır başka hic bir gideri yoktur.
İlgilendiğiniz takdirde getirisi cok olacaktır.
siteyi inceleyen bilir arkadalar
Ben hic ilgilenemiyorum duşunduğum fiyat 400TL
iletişim whatsapp 0545 557 9dort 89
Kaynarkazan.com nedir?
Uyelerin kendi aralarında kredi sistemi ile Web Siterine Ziyaretci, İnstagram Sayfalarına Takipci ve Beğeni, Facebook Sayfalarına Beğeni, Paylaşım, Like Twitter Sayfalarına Takipci, Youtube Kanallarına Abone, Like, Video İzleme ve Bir cok işlemlerle karşılıklı %100 gercek uyelerden oluşan bir Sosyal Medya artırma para kazanma platformudur..
Kaynarkazan.com ile sosyal Medya Hesaplarınızı Ve Web Sitenizi Hitini Organik Şekilde Artırabilirsiniz.
kayıt olmak icin referanslı linkim: kaynarkazan.com/?ref=10946
Kredinizi TL cevirip paranızı cekebilirsiniz bu konuda kefil benim whatsapp 0545 557 94 sevkendokuz
Her turlu sorunda bana ulaşabilirsiniz.
Sitemize Instagram Reklamları Verebilir Veya Verilen Instagram Reklamlarına Katılarak Para Kazanabilirsiniz..
YouTube
Sitemize YouTube Reklamları Verebilir Veya Verilen YouTube Reklamlarına Katılarak Para Kazanabilirsiniz..
Sitemize Facebook Reklamları Verebilir Veya Verilen Facebook Reklamlarına Katılarak Para Kazanabilirsiniz..
Sitemize Twitter Reklamları Verebilir Veya Verilen Twitter Reklamlarına Katılarak Para Kazanabilirsiniz..
We Site Ziyatcisi
Sitemize Web Sitenizin Reklamlarını Verebilir Veya Verilen Web Site Reklamlarına Katılarak Para Kazanabilirsiniz..
Makale Ve Mini İşler
Sitemize Makale Reklamları ve Mini İşler Verebilir Veya Verilen Makale Ve Mini Gorevlere Katılarak Para Kazanabilirsiniz..