Urunu kısa bir sureliğine toptan fiyatıyla "Surat KARGO" ile kapıda odeme yontemiyle alabilirsiniz..
Vereceğimiz fiyata kargo+ hizmet bedelleri + KDV dahildir.Fiyat icin lutfen iletişime geciniz.
Eğer bu urunun ticaretini gercekleştirmek isterseniz, bizlerle yine iletişime gecebilirsiniz.
Şirketimiz, Karadeniz Bolge Bayii konumundadır.
Urun faturalı ve Garanti belgeli gonderilecektir.
Urunun genel tanıtımı:
Diğer Elektrik Supurgelerine Gore Avantajı nedir?
Diğer elektrikli supurgeler, zamanla toz torbaları dolduğu icin emiş guclerini kaybederler ve kiri arkalarında bırakırlar.
Kiri tutmak icin torba veya filitrelerine guvenirler, bu da onların tıkanarak emiş guclerini kaybettikleri anlamına gelir.
Boylece kirler, genel anlamıyla evinizin icinde kalır.
Jetline'da ise Siklon teknolojisi sayesinde bunlardan eser kalmaz.
Peki Ozel Cyclone - Siklon teknolojisi nedir?:
Jetline siklon teknolojisi ile calışan, gercek toz torbasız bir elektrik supurgesidir.
Makina calıştırılınca, emiş motoru şeffaf haznenin icindeki tum havayı emerek icindeki basıncı sıfıra duşurur.
Dışarıdaki basıncın etkisi ile ortamdaki hava, govdedeki emiş deliğinden şeffaf hazneye girer.
İceri giren hava Jetline'ın tasarımındaki ozelliğinden dolayı şeffaf haznenin ic ceperini yalayarak ve donerek yuksek bir hızla aşağıya inmeye başlar.
Şeffaf haznenin dibine inen havanın hızı, alt noktaya carpınca sıfıra duşer.
Emiş motoru tam olarak dairesel merkezde bulunduğu icin, hava tam olarak dik bir şekilde ve iceriye giren hava ile kesinlikle temas etmeden emiş motorunun icine girer ve motoruda soğutarak egzostan dışarı cıkar.
Supurgenin hava ile emdiği tozlar ve kirler ,bu yuksek hızla donme etkisi sayesinde,şeffaf haznenin dibinde kalır ve giderek sıkışarak minimum hacme iner.
Ya Diğer Ozellikleri?:
Jetline yuksek vakum hızlı bir makinadır. Sozkonusu vakum gucunu sadece 1600 watt gucundeki bir motor ile ureterek kayda değer bir elektrik tasarrufu sağlar.
Jetline'ın temizliği cok kolaydır. Şeffaf toz haznesi dolduğu zaman tek yapılması gereken yerinden cıkartılarak boşaltılmasıdır. Yedek toz torbası almak tamamen gecmişte kalan bir uygulamadır.
Jetline oldukca kucuk hacmi, hafifliği ve en onemlisi uzayan hortum ozelliği sayesinde elektrikli supurge pazarında yeni bir cığır acan, tasarım ve işleyiş patentleri ile iki ayrı patente sahip tamamen yerli tasarım ve uretim ile sunulan bir makinadır.
Uzayan Hortum Ozelliği;
Jetline uzayan hortum ozelliği sayesinde, kullanıcıyı takip etmeyen bir supurgedir.
Kısa hali 60 cm olan hortumu, cekildiği zaman 4,5 metreye uzayarak kendisi sabitken 35 m2 alanı temizleyebilmektedir. Bu ozellik, dunyada hic bir supurge tarafından sunulamamaktadır.
KISACA
Uzayan/Kısayan hortum ozelliği: Kısa: 60 cm. / Uzun: 4,5 metre.
Duvara sabitleyebilme.
1600mmSS ile, normal supurgenizden farksız emiş gucu!
Ustelik, şarjlı supurge fiyatına normal supurge alma imkÂnı.
Garanti kapsamında, Turkiye'nin bir cok noktasında yaygın servis ağı.
Patentli tasarımlar, kullanılan teknolojiler koruma altında.
%100 yerli tasarım.
İthal markalar yerine Turk markalarına destek verin.