Hepimizin karşısına mutlaka cıkmıştır; dunyaca unlu isimlerin Turkce şarkılar soylediği ya da hepimizi gulduren, başkasına ait konuşmaların bir başkasının sesinden duyulduğu o meşhur videolar.
Son donemde sosyal medyanın yeni gozdesi olan bu yapay zeka destekli AI cover videoları yapmak icin az da olsa teknik bilgi gerekiyordu aslında. Ancak bu sorunu tamamen cozecek ve tek tuşla herkesin yapmasını sağlayacak yeni bir uygulama yayınlandı; Banger.
Yuklemesi ve kullanması ucretsiz olan Banger'e gelin yakında bakalım; *Bu videoyu Banger ile yaptık!
Banger'ı kullanmak oldukca kolay. Tek yapmanız gereken coverlanmasını istediğiniz videonun linkini eklemek ve seslendirmesini istediğiniz kişiyi geniş listedeki secenekler arasında secmek; sonra tek bir tıkla işlem tamam.
Uygulamanın arayuzu de oldukca basit, kullanırken hicbir kafa karışıklığı yaşamayacağınız kesin. Bu da bu tur viral icerikleri hazırlamayı herkes icin kolay hale getiriyor.
İndirmek ve kullanmak oldukca kolay. Kitaplığı ise cok daha geniş, yerli yabancı pek cok unlu sesi bulmak mumkun ve ses cıktısı olarak da kaliteli icerikler uretmeniz mumkun.
Ses kitaplığında yuzlerce ses bulunuyor;
Uygulamada şu an dunyaca unlu pek cok isimden animasyon karakterlerine kadar seslerini kullanabileceğiniz bolca isim var. Discord uzerindeki topluluğunun istekleri doğrultusunda ses kitaplığı da surekli olarak geliştiriliyor. Ayrıca bir sonraki guncelleme ile kullanıcıların istedikleri sesleri ekleyebilmelerini sağlayacak yeni bir ozelliğin de Banger ’a yakın zamanda eklenmesi bekleniyor.
Basit basit dedik, peki uygulama nasıl kullanılıyor?
Yalnızca uc adım var; yani gercekten basit!
Adım 1 - Uygulamaya girer girmez karşınıza cıkan 'Yeni Cover' kısmına tıklayın.
Adım 2 - İstediğiniz herhangi bir videonun YouTube linkini kopyalayın ve karşınıza cıkan ekranda ilgili yere yapıştırın.
Adım 3 - Kitaplıkta yer alan seslerden istediğinizi secin ve 'Devam'a tıklayın.
İşte bu kadar! Bu adımları takip ettikten sonra birkac dakika beklemeniz gerekecek ve coverınız hazır.
Banger'ı yakından incelemek ve indirip hemen kullanmaya başlamak icin aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz; Android icin buraya, iOS icin ise buraya tıklayarak uygulamayı indirebilirsiniz.
Webtekno'yu Threads'de takip et, haberleri kacırma