Merhaba arkadaşlar size bir suistimali acık acık bildirmek istiyorum belki her kategoride olmuyordur ama /Eğitim/Yurtdışı/Danışmanlık_Şirketleri/ kategorisinde bildiğiniz kartelleşme oluşmuş umarım bu foruma takılan DMOZ editorleri vardır ve bunu dikkate alır ..
Kısaca bahsedeyim şikayetimden www.kocaeliyurtdisiegitim.com diye bir sitem var sitemiz guncel promosyonlar fiyat falan yer alıyor yani gayet guncel ve ozgun bir site. .. googleda da yerim istediğim duzeylere yavaş yavaş cıkıyo , fakat gel gelelim yaklaşık 7 aydır belirli aralıklarla DMOZ a kayıt işlemi yapmaya calışıyorum fakat tık yok .. editor tarafından onaylanmıyorum..
Asıl sorun şurda ..Konunun editoru erena3000 diye bir şahıs .. bu nicki arattığımda bir suru yurtdışı eğitim danışmanlık sitesi cıkıyor googleda anlıcağınız adam aynı zamanda bir eğitim danışmanlık şirketinde danışman olarakda gorev yapıyor .. kendi sitelerini catır catır DMOZ ' a kayıt etmiş . ama benimkini ve daha bir cok aynı kategoride kayıt ettirmek isteyenlerin esamesi bile okunmuyor..
anlıcağınız erena3000 adlı arkadaş kategoriyi kendi diziniymiş gibi kullanmaya başlamış..
bende bu suistimali yaklaşık 2 hafta once dmoza hem ingilizce hem turkce bildirdim fakat pek kaale alan yok ...
boyle şeyler sizin başınızada geliyormu merak ediyorum. ve bu nekadar etikdir.. DMOZ gibi dunyanın en iyi dizini boyle bilincsiz bir şekilde nasıl suistimal edilir ve kullanılır
sizlere şikayetimi paylaşarak rahatsızlık verdiysem ozur dilerim
teşekkurler...
Dmoz Suistimal kodum
28884bb4194c4409cbaa79d12337dafc