Merhaba arkadaşlar,
Prsi yuksek siteniz var ama alexa sı duşuk ise ve link satmak istiyorsunuz ama alexası 1000lerde ve daha yuksek ise bu yazı size yararlı olacaktır.
Bir cok yerde gorduğum ama faydası olmayacağını duşunduğum bir mozilla eklentisini denemeye karar ve uc gun icinde gordumki gercekten işe yarıyor.
Bir sitemin alexa sı 2200 den aşağı inmiyordu.Sonra bu bahsedeceğim eklentiyi kurdum ve emin olun 3 gun icinde alexa 1762 lere geldi.
Ve duşundum ki sadece ben sitemde geziniyorum ve bu kadar duşuyorsa 10-20 kişi girse alexam ne olur diye duşundum.Zaten bu taktiği oĞrendiğim kişi alexa 100.000 binlere kadar gelir diye yazmıştı.
Şimdi 10-15 arkadaş arıyorum fazla olmasını istemiyorum cunku bu 15 kişi gunluk birbirinin sitesine girecek.Sadece 3 dakikasını alır bir kişinin ve sıkılmaz.
Eğer bu yontemi istiyor ve alexa timi ne katılmak istiyorsanız detaylı bilgiyi sitemden alabilirsiniz.Ve bu konu altından yorumlarınızı ve gun gectikce alexa rank'ınıza faydası olup olmadığını yazabilirsiniz.Emin olun cok faydalı.
İşte alexa sı 1762 olan item yarın bakın alexa rankı kac olacak
Aşağıdaki linktende konu hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.
Alexa rank yukseltme

Alexa time katılmak isteyen linkteki konuya yorum yazınlar