Laik sadıka ken veren Allah işini bilirdi ki aza ittifade meyen Adem fantazmını bulur ki solur kıcından tek tufek sacmaz sıkınca boklu kıcına acılası delikten dokulecek lokmayı ...
salla kafayı be murşid kara ainde salla kafayı deli gibi salla sozum ona hak yolu can eyledi sıktı palavrayı intikad.
Bana zulmeyledi rap yetişti imdadıma dur dedi sana ve sen gibilere haş eyledi.
Hududunu ahududu bahcesi yaptım gecişte tatlı yedim kacışta cite carptım yapılır mı bu
Hint numarası 32 başlı kor dana nallara taktı başladı savaş, rasladı hasım buz gibi havaydı aylardan kasım.
Medeniyet silahımı alıp kafana caktım laiklik kurşunumu gotune tıktım ki sıcamaya kalsın o kin dolu bokun karkelerin ruhuna saplandı okum, bokunla oyna lokum.
Dordu bitti biri kaldı geride gecirdim gozlerini mimledim korebe postuna fatiha bide zıpkın olaya sota istikbalim bala sıvandı ileriye rota sen ki.
Turbesi kuf olan torlak vorlak misali sahtelikte kaybolmaya mahkum şarlatan kes sakalını, ikindi vakti arın. Işık yolu ileride yansıyacak farkın.
Siz ki boynu haramları kıldan inceler ki haktan 120 km berideler ahkam-ı kutsalın derindeler, derbeder olmuş ruru yassıya kadar ibneler yalancı tez bir dubarası kafeli murteci.
Rapi ... anuste aksettirir don bana boynunu cevireyim aynaya raksını bul kastını hurra copcatan alim caktı kibriti, bul gelini abaza paşa.
Yanıma yanaş domal rape baş aşağı zuurat gelir kafatası kırılır ki o an, benim rapin pencesi şah damarında olmayacağında punk as direct, dur orda tamu otobusu durdum bas gaza.
Yo Kajmer Sagopa yo ne izin ne rıza.
Kısa donemeclerin sonu ucurum kaza kes iki kilo bal kabağı sok kafanı icine gunahında boğul da şukret haline.
Ulan ipne senin gibi lapacı zumreler ancadır ki bıcağımı bilediler, sille tokat kovulan haramiler haram tıkınarak yola gelecekler geberecekler topkapı civilerken zemzem milletine bir kaşık suda can verecekler...
Sagopa Kajmer - Tamu Otobusu
Şarkı Sözleri0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Şarkı Sözleri
- Sagopa Kajmer - Tamu Otobusu