Yeni Faturalandırma sekmesinin kullanıma sunulduğunu duyurmaktan heyecan duyuyoruz! Goruşleriniz doğrultusunda yenilenen faturalandırma sekmesi sayesinde, ne zaman ve ne kadar ucretlendirileceğiniz uzerinde daha fazla denetim sahibi olacaksınız. Halihazırda bazı hesaplarda kullanılmakta olan Yeni Faturalandırma sekmesini, onumuzdeki aylarda tum reklamverenlerin kullanımına sunacağız. Bu yeni Faturalandırma sekmesini kullanmak icin herhangi bir işlem yapmanıza gerek yoktur. Faturalandırma yonteminiz ve odeme şekliniz aynı kalacaktır. Şimdi, geliştirilen ozelliklere birlikte bakalım!
Yenilenen Faturalandırma sekmesinden neler bekleyebilirsiniz?
Daha fazla denetime sahip olun. Hesabınıza istediğiniz zaman odeme yapabilirsiniz ve ulke ve para birimi ayarlarınız icin gecerli olan herhangi bir odeme şeklini kullanabilirsiniz.
Doğrudan faturalandırma ozeti sayfanızdan odeme yapabilirsiniz. Odemelerinizi, "Odeme yap" duğmesini tıklayarak gercekleştirebilirsiniz.
Otomatik ve manuel odemeler arasında geciş yapabilirsiniz. Artık bunlardan birini kullanma seceneğine sahipsiniz.
Birden fazla odeme şekli ekleyebilir ve bunlar arasında geciş yapabilirsiniz. Hesabınıza istediğiniz kadar odeme şekli ekleyebilir ve dilediğiniz zaman bunlar arasında geciş yapabilirsiniz.
Farklı işletme ve fatura adresleri kullanabilirsiniz. İşletme adresinizin fatura adresinizle aynı olması zorunlu değildir. Ayrıca, her odeme şekli icin farklı bir fatura adresi tanımlayabilirsiniz.
Gelişmiş yardım iceriğine anında erişebilirsiniz. Yeni Faturalandırma sekmesinde ve yardım merkezinde gelişmiş yardım iceriği bulunacaktır.
Ayrıca, terimlerde yapılan aşağıdaki değişiklikler yenilenen Faturalandırma sekmenize yansıtılacaktır. Bununla birlikte, isimlerinin değişmesine rağmen soz konusu faturalandırma yontemlerinin işlevlerinin değişmeyeceğini unutmayın.
Sonradan odeme teriminin yerini "otomatik odemeler" aldı. Yalnızca reklam maliyeti tahakkuk ettikten sonra otomatik olarak ucretlendirileceksiniz.
On odeme terimi artık "manuel odemeler" olarak adlandırılıyor. Hesabınıza dilediğiniz zaman, dilediğiniz miktarda odeme yapabilirsiniz. Reklam maliyetleriniz bu tutarlardan duşulecektir.
Banka havalesi yerine artık "para transferi" kullanılıyor. Odemelerinizi Google'ın banka hesabına para transfer ederek yapabilirsiniz.
Yeni Faturalandırma sekmesiyle ilgili daha fazla bilgi edinmek icin AdWords Yardım Merkezi'ndeki ilgili SSS bolumunu ziyaret edebilirsiniz.
Esra Oğucu, Google AdWords Ekibi tarafından yayınlanmıştır.