Sagopa yaşlı cocuk, saclarında kış, son beyaz yağışlarım, yarışlarım varışlara, demek bu rap varoşlara, kufur eşittir hur kultur, tenhalarda donuşur haykırışlara, burası yerinaltı, yerinaltındaki ayna kuvvetmira, gosteriverir aksini, burada herkes sıradan vatandaş. Ben bu yolda bir kuheylan avlu bahce anıran, evliya-yı rap desen de kabulumuz rumuz Yunus gordu netti, cevre sakinim cok aksileşmiş, iclerinde 5 kuruşluk hırslarıyla kavrulur durumda, kac liraydı onurunuz?satılık armağan değil irade gururumuz...
NAKARAT
Kufurbaz gizemli rapci, 26 arifesi yorgun bekci
Tekbir aldım sozumun evvelinde, rap yaparken gunaha mı girdim?
VERSE 2
Kac dunya guzeli oldu boşa giden orgazmlarda? Universite mezunu bu Sago sokak cocuğu, dipte yuzer kabile mirada. Rap damarda. Tek yatakta uc kişi yatarız. Bir "Silahsız Kuvvet", iki "Miccheck", uc "Sagopa Kajmer" (pessimist styler) Rap yaparken gunaha mı girdim? Bin yabani toprağında duşunen cesetler, duş; unune un katıp bol arzu beslemekse gun boşa gecer, emeklerinse boşa gelir gider, yukun ceker yeraltı burada orada paranın esiri olmuş yuz binimden insanım var, lisanımla dar gelir duşunce evrenin ve nisanında kış yaşarsın,aşinasın yuzume, ders kitapta bitmez, unutma her bir teneffus 5 dakka.
Sagopa Kajmer - Rap Yaparken Gunaha mı Girdim?
Şarkı Sözleri0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Şarkı Sözleri
- Sagopa Kajmer - Rap Yaparken Gunaha mı Girdim?