Mozole Mirach Verse:

Bana devam et derdin ancak sen bitirdin oyunumu. Bu kalp icinde paramparca sildim attım onurumu. Bir tebessum eserin olsa cok gorurdum gururumu, vurdum ofkem on planda kaybettin huzurunu. Bırakmamak gerekli tutulan ellerinden. Hayatı tek seferlik omrumun bu son kozuydu selası verilen benim sevinmelisin be kez gulumsemelisin, kayıp giden omur biter ki dalıp duşunmelisin. Sensiz tum dakikalar kayıp ve korkak. Bakışlarımda olumun maskesi kırık cıkık bu kalpte sillesi acıydı tepkisi yıkıktı hilesi kana calan o gozlerinde saklı siyahın incisi. Anlaşılan o ki zaman hafızanda bir kayıptı, suzulen bu gozlerden tek bir damla yaştı. Aşikar sozun cevabı bil ki hep aşikardı, onca yanlış sonrasında ben veririm kararı..

Zet Verse:
Gecelerde saklı hayallerim, gunlerim zati bitkin. Bırak coğalsın anlımda cizgilerim. Hatra meraksız dosta tutmam kin. Kimim ben? Kimselerdeyim? Kime gider gelirim? Kimle uzulur kimle gulerim? Beni anlaması icin kimi gorur gozlerim? Senelerim hasretle gecti yoktu beklentim.Umutları ben tepmedim, kadere boyun eğmedim sevdiğimi cok ozledim, hep kararı ben verdim.! Erdim sandım cok yakındık, ancak ben bir eldim. Kırılgan olmak tek derdim, duyguları serdim (bas!) Şimdilerde cok pişmanım boşunaymış her yaş, gonlu yek Zet mahlas, aynen.!! Kac bakalım ne kadar kacacaksın benden? Kimseden alamadığın o sıcaklık dalgalanır benim elimden. Yanar gozlerin, buharlaşır yaşların, yara yar olmaz gayrı sevenden ve benden.
Sitem Depresif Verse:
Hayallerim yıkık bu cevrede ve ellerim soğuktu zaten her gece (sis) hep yolumda bilmeceydi sozlerim kacardı benden bir şiirdim eskilerden karanlıktı onceden. İmzamı attım sadece. Kac kere yenik duştum odama sinen o kokuna. Yarına bulaşan olum mu yoksa bir kufur mu? Kac yazardı yapılan her bir eylem kac beyindi karşı gelen tek seferdi belki beklenen ve ozlenen gozlenen cıkarların gozune soktum kalemi. Soylenen yalanların ozune ittim gecmişi. Son dilekle kaldım yolda yanı başımda bir dua ve izlerim derin bu yolda ve hayatta yarına bir yarayla vardım ancak cok derindi. Bir cocuk tanırdım eskiden, caresizdi. Tanrı aldı benden kırdı kindi kalbe hukmeden ve yerle birdi duygular kimsesizlik kelimelerdi.
Kolera Verse:
Kuzeye doğru kactı uykun yavaş yavaş yol alır, kuru yaprak sesi rapin, dilin rapimle bağlanır, gun gecer devran doner, beden gider sozum kalır, gunduz geceye doner golgeler bir uzar bir kısalır, Kayganlaştı bak yuzey aklı başına bir kaldır,geciştirme gecmez,goz dışa değil ice bakandır.Gecine durun hele biraz buyuk gun cok yakındır,ha aleniymiş ha gizli hepsi bir ve aynıdır.Gulme gevrek gevrek elde etmek ebelemek mi,emek gerekli,ben rap experi, taştan cıkarır ekmeği,kırık kanatlı kelebeğimin de bir gunlukmuş goreceği,elem eder zuhur,eden bulur,hedef heder olur.Beti bereketi kalmadı harmanın,belini buken kur,mağdur gurur mahcup olsa,coktur nefse mağlup insan,kalk ayağa,yok mu haya,cekil koya,cıktı foya,geride dur,elin cebinde,cebin delik,elinde zekan mendebur.
Raffine verse:
Eksilerde moralim, eskiler kilerde saklar bildiklerini gizli saklı kalır. Bense alenen ortadayım, kendim olmanın cabasındayım. Sevdiğim yalan, nefretin doruk noktasındayım. Karar benim. Sonuctan etkilendiğim surece zarar benim kabulum. Hep kırılan benim gururum. Anlamadığın kadar hasarlı kalbim olmuş, Umudum son toprak parcasını da uzerine dokmuş. Ezberimden sildiğim şarkılar kadar hatırın olsa belleğimde yerin yok. Anımsamam ki en zor anda bile, her anıyı atarım icime, Hep burada duranlarlayım gecip gidenle işim yok. Puslu gozlerinde gorduğum o gercek nerelerde. Sanırım suren doldu, Tanrım sıradaki nerede. Biri gelir biri gidermiş oyleyse istifamı sunarım. Cok guzeldi duygularım kapandı perde..!!!